Dodaj do ulubionych

stylissimo - polecam wszystkim!!!

12.11.03, 23:22
polecam wszystkim atelier stylissimo, ponieważ są świetni fachowcy i jest
fantastyczna atmosfera. poleciła mi ich usługi koleżanka z pracy i od tej
pory nie zmienię fryzjera. polecam bardzo miłego Pana na recepcji!!!
zapraszam i polecam - tylko stylissimo!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: paula Re: stylissimo - polecam wszystkim!!! IP: 213.17.162.* 12.11.03, 23:35
      A coz ten "bardzo mily pan na recepcji" potrafi az tak zachwycajacego?:)
      • annaoke Re: stylissimo - polecam wszystkim!!! 12.11.03, 23:37
        A czy robia tam ładne balejaże ??
    • Gość: pixi Re: stylissimo - polecam wszystkim!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 10:39
      Nieee, znowu??!! Jeszcze jeden wątek o stylissimo i zacznę wyć!! Muszę przyznać, że te wszystkie peany sprawiły, że nie pójdę do tego fryzjera, choćby mieli mnie
      strzyc za darmo!!!!ł j
    • Gość: Ola Re: stylissimo - polecam wszystkim!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 10:39
      Super, że polecasz, ale gdzie to jest?!
      • Gość: pixi Re: stylissimo - polecam wszystkim!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 10:45
        A myslałam, że po kampanii autoreklamowej na tym forum chyba cała Warszawa wie, gdzie to jest ;-)
        • Gość: to znowu ja Re: stylissimo - polecam wszystkim!!! IP: 217.153.44.* 13.11.03, 10:48
          A czy ktos moze mi powiedziec jak ma na imie pracujaca tam pani: wysoka,
          blondynka z kucykiem chyba ma lekkie dready. Bardzo prosze!!!!
          • mandra Re: stylissimo - polecam wszystkim!!! 13.11.03, 13:12
            Gość portalu: to znowu ja napisał(a):

> A czy ktos moze mi powiedziec jak ma na imie pracujaca
            tam pani: wysoka,
            > blondynka z kucykiem chyba ma lekkie dready. Bardzo
            prosze!!!!

chyba chodzi Ci o p. Agnieszke. ale to nie sa dready,
            takie zaczesane do gory, wysoko nad czolem i w kucyk...?
            • Gość: to znowu ja Mandra! IP: 217.153.44.* 13.11.03, 15:29
              dzieki, tak wlasnie o ta pania mi chodzi. Dzieki jeszcze raz!
    • Gość: wanda Re: stylissimo - polecam wszystkim!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 10:53
      tez ma dosyc tych peanów, pisanych przez jedną osobę - zapewnie pania Ewę, tym
      samym naiwnym jezykiem pod różnymi nickami. Jak pojawi sie jeszcze jeden to
      sama zalozę watek - "Odradzam Stylissimo w Warszawie"

wanda
      • Gość: Nitka Re: stylissimo - polecam wszystkim!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 11:19
        Ja już odradzam, no jeśli ktoś tak się zachowuje to nie mam zamiaru tam się
        strzyc

Żenada nad żenadami

Co za natrętctwo.
        • Gość: Mikka Re: stylissimo - polecam wszystkim!!! IP: 80.48.129.* 13.11.03, 13:01
          Dziewczyny nie przesadzajcie z ta spiskowa teoria dziejów.
          Poprzedni watek o Stylissimo załozyłam ja. Nie mam nic wspólnego ani z pania
          Ewą, ani z autorką tego wątku. Po prostu dowiedziałam się o tym salonie z tego
          forum i dlatego uznałam, że warto potwierdzić przeczytana kiedys przeze mnie
          dobra opinię. Byłam strasznie zdziwiona tym, ze wszyscy twierdzą, że na pewno
          jestem pania Ewą.
          Kiedyś zachwalałam też dermatologa, dr. Obałka. To co: jestem pania Ewą, a dr
          Obałek to mój ojciec. Nie wiem, kim jest autorka watku, nie dam sobie głowy
          uciąć, ze to nie ktos ze Stylissimo, ale nie poopadajmy w paranoję.
          • Gość: Nitka Re: stylissimo - polecam wszystkim!!! IP: *.chello.pl 13.11.03, 13:26
            Nikt w paranoję nie popada, a raczej w wybuchy śmiechu

"Tylko Stylissimo"

I ten Pan polecony ha ha ha

Co oferuje????

• Gość: anja Re: stylissimo - polecam wszystkim!!! IP: 195.94.206.* 13.11.03, 13:53
            Byłam w Stylisiimo u pani Ewy po wcześniejszych pochlebnych opiniach na forum.
            Podsumowując:nie polecam.
            Byłam rozczarowana, zapłaciłam kupę forsy i nie dostałam takiej usługi jakiej
            oczekiwałam. W zakładzie generalnie pustki.
            Nigdy więcej tam nie pójdę.
            Pozdrawiam
            a
            • Gość: olka gdzie to jest??? IP: *.chello.pl 13.11.03, 14:00
              Jestem tu pierwszy raz i naprawdę nie wiem gdzie to jest???
    • Gość: dor Re: stylissimo - polecam wszystkim!!! IP: *.crowley.pl 13.11.03, 14:15
      przy pl.ONZ.też tam bylam po przeczytaniu forum jakies miesiąc temu.co do
      efektu to moze byc, choc myslalam ze bedzie lepiej wlosy mi sie ukladaly dobrze
      przez pierwsze dwa tygopdnie ale jak urosly to juz oklaply.sproboje jeszcze
      raz,choc po poprzednim fryzjerze w salonie avangarda, gdzie notorycznie
      (trzykrotnie)cieniowal moje wlosy (dodaje ze cienkie)jakis fryzjer z duza
      iloscia wlosow na glowie - przestaje juz wierzyc,ze znajde kogos kto nie jest
      przereklamowany.pozdrawiam.
      • Gość: guga Re: stylissimo - polecam wszystkim!!! IP: *.stacje.agora.pl 13.11.03, 16:38
        Gdybys dokladniej wczytala sie w te wszystkie zachwyty, zorientowalabys sie, ze to autoreklama, naprawde tania!!!!
        Nawet za darmo tam nie pojde, trzeba miec odrobine klasy sznowny zakladzie mycia glow!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka