bibelot 23.01.02, 09:46 Proszę o opinie z praktyki. Inne produkty z tej serii znam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: okęciak Re: Revlon - puder sypki Skinghts IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 22:22 Bez obrazy SKINLIGHTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trolka Re: Revlon - puder sypki Skinghts IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 07:54 Naprawdę jestem zadowolona. Dodaje twarzy(ew. ciału) życia, a jest b. naturalny. Zaczęłam używać podkładu LRP i jestem b. zadowolona,ale troszkę mniej odbija światło niż rozświetlające, więc ten puder jest dla mnie niezbędny. Odpowiedz Link Zgłoś
bibelot Re: Revlon - puder sypki Skinlights 25.01.02, 09:47 Też używałam podkładu LRP i byłam zadowolona. Zdradziłam go na rzecz Maquimat Lancome. Czy puder Revlona jest z rodzaju bardzo drobniutkich? Nie mam doświadczenia w stosowaniu pudrów sypkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trolka Re: Revlon - puder sypki Skinlights IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 19:14 Szczerze mówiąc, nie umiem ocenić czy jest drobniutki.Chyba niespecjalnie, bo widać migocące drobinki.Ale efekt jest o niebo subtelniejszy niż po drobinkach Bourjous.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acqua Re: Revlon - puder sypki Skinlights IP: *.provider.pl 25.01.02, 23:09 Hej Trolka! A gdzie go stosujesz na całą twarz czy tylko kości policzkowe, czolo? Rozumiem, że nakładasz go grubym pędzlem..?Mogłabyś podać przybliżoną cenę? Dzieki Acqua ps. O jakim pudrze - drobinkach Bourjous mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okęciak Re: Revlon - puder sypki Skinlights IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 14:30 Gość portalu: Acqua napisał(a): > Hej Trolka! > A gdzie go stosujesz na całą twarz czy tylko kości policzkowe, czolo? > Rozumiem, że nakładasz go grubym pędzlem..?Mogłabyś podać przybliżoną cenę? > Dzieki > Acqua > ps. O jakim pudrze - drobinkach Bourjous mowisz? Puder kosztuje 64zl. Mozesz miec problemy z zakupieniem tego pudru , pelna oferta bedzie na rynku dopiero w kwietniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trolka Re: Revlon - puder sypki Skinlights IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 19:38 Omiatam dużym pędzlem twarz, omijam nos, ew. pudruję dekolt.Rzeczywiście kosztuje ok.65zł.Co do Bourjous, już nie mam pudełeczka ,takie małe okrągłe))),jasno, ciemnozłote i srebrzyste kolorki. Sporo o nim było na tym forum, zajrzyj. Pozdrawiam.Puder Revlona widziałam w kilku miejscach w Poznaniu, kupiłam go w perfumerii przy Auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
bibelot Re: Revlon - puder sypki Skinlights 28.01.02, 08:03 Można go chyba kupić w Panoramie na parterze i na pewno był W M1 - sklep Apple Wood (Poznań oczywiście). WG ulotki reklamowej puder sypki dostępny jest w 3 odcieniach. Cała oferta Skinlights wygląda na przetrzebioną tak jakby był to koniec serii, nie początek. Jeżeli, jak pisze Trolka, efekt jest subtelny to chyba warto kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okęciak Re: Revlon - puder sypki Skinlights IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 18:22 bibelot napisał(a): > Można go chyba kupić w Panoramie na parterze i na pewno był W M1 - sklep Apple > Wood (Poznań oczywiście). WG ulotki reklamowej puder sypki dostępny jest w 3 > odcieniach. Cała oferta Skinlights wygląda na przetrzebioną tak jakby był to > koniec serii, nie początek. > Jeżeli, jak pisze Trolka, efekt jest subtelny to chyba warto kupić. Prawda jest taka ze miala to byc seria jednorazowa .Ale ze spotkala sie z wielkim zainteresowaniem klientek produkty te pojawia sie w pelnej ofercie w kwietniu.Tak wiec jesli nie mozecie znalezc odpowiadajacego wam koloru musicie poczekac do kwietnia lub pobiegac po sklepach ktore jeszcze nie wyprzedaly calego zapasu.Pozd Odpowiedz Link Zgłoś