Gość: giga IP: *.ists.pl / *.ists.pl 19.11.03, 11:10 Szukam nowych perfum Cacharel Amour Amour. Czy ktoś w Polsce już je spotkał? Może na przykład gdzieś w Krakowie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hke Re: Perfumy Amour Amour 19.11.03, 14:41 Amor Amor. Ale wydaje mi się, że w Polsce nie ma. Wąchałam w Austrii, takie słodkie kwiatowo-owocowe, nawet niezłe, ale całkiem pewna nie jestem, bo straszliwy katar akurat miałam i nie odwazyłam się na żadne zakupy perfumeryjne :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Perfumy Amour Amour IP: *.ists.pl / *.waw.cdp.pl 19.11.03, 15:52 O, a ja przelatując przez strefę w Austrii nie natknęłam się jeszcze....Ale to było w październiku. No to czekam na premierę w Polsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
hke Re: Perfumy Amor Amor 19.11.03, 16:06 Ja też byłam w październiku, dokładnie w ostatnim tygodniu. Tyle, ze nie w strefie, a w normalnych perfumeriach "na mieście" i był chyba w każdej. W strefie to bym sie pewnie złamała i kupiła mimo kataru ;) Odpowiedz Link Zgłoś