Dodaj do ulubionych

WARSZAWIANKI - czy potrzebujecie kosmetyku AVON???

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 00:05
Jeśli tak to zajrzyjcie na www.avon.com.pl
Jeśli chcecie otrzymać katalog to napiszcie tu na forum lub
bjoasia@poczta.onet.pl. Chętnie się umówię i Wam go wręczę! Jestem konsultantką
AVONU - właśnie przeszłam szkolenie kosmetyczne i chętnie każdemu coś doradzę!
Dajcie znać dziewczyny! Dbam o moje klientki, daję próbki i różne miłe
AVONowskie upominki!

Do zobaczenia
Obserwuj wątek
    • Gość: Helena Re: WARSZAWIANKI - czy potrzebujecie kosmetyku AVON??? IP: 213.134.140.* 24.01.02, 09:43
      Ja co prawda porady nie potrzebuje, ale mam kilka ukochanych produktow Avonu,
      ktre czasem koncza mi sie i nie mam innego dostepu niz przez moja siostre w
      Lublinie. Chetnie bym sie usmiechnela o nowy katalog, bo na stronie nie ma nic
      z czego mozna by korzystac.
      Pozdrawiam
      H.
      • Gość: ASIA Hej Helenko! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 00:15
        Chętnie wręczę CI katalog wraz z próbkami! W tym miesiącu robię specjalną
        promocję tylko dla moich klientek więc zachęcam serdecznie! Napisz mi w mailu
        swój telefon to zadzwonię do Ciebie i umówimy się O.K?
        joasia.b@vip.tpi.pl

Lub po prostu zadzwoń: 0604 100 701

• gapulka Re: WARSZAWIANKI - czy potrzebujecie kosmetyku AVON??? 30.01.02, 16:18
        Helenko, polecam Ci tez strone www.kosmetyki.net.pl, ja zawsze tam znajduje
        info na temat wszystkich nowosci avon. opisy sa naprawde bogate, a odcienie
        nawet zblizone do oryginalu. Pozdrawiam!
    • Gość: buba Re: WARSZAWIANKI - czy potrzebujecie kosmetyku AVON??? IP: *.pl 26.01.02, 12:28
      A ile kosztuje puder brązujący Avonu, taki w kulkach (o ile jeszcze jest
      produkowany...)?
      • Gość: ASIA Re: WARSZAWIANKI - czy potrzebujecie kosmetyku AVON??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 22:10
        Puder w kulkach AVONU (brązujący) jest w aktualnym katalogu po 44,90 (18g)
        Por. z innymi firmami - ceny od 60zł!!!!
        Daj znać czy chcesz nowy katalog!
    • Gość: eve Re: WARSZAWIANKI - czy potrzebujecie kosmetyku AVON??? IP: *.pl 26.01.02, 13:15
      Gość portalu: ASIA napisał(a):

> Jeśli tak to zajrzyjcie na www.avon.com.pl
      > Jeśli chcecie otrzymać katalog to napiszcie tu na forum lub
      > bjoasia@poczta.onet.pl. Chętnie się umówię i Wam go wręczę! Jestem konsultantką
      >
      > AVONU - właśnie przeszłam szkolenie kosmetyczne i chętnie każdemu coś doradzę!
      > Dajcie znać dziewczyny! Dbam o moje klientki, daję próbki i różne miłe
      > AVONowskie upominki!
      >
      > Do zobaczenia

Asiu, a z której części warszawy jesteś?
      • Gość: ASIA Re: WARSZAWIANKI - czy potrzebujecie kosmetyku AVON??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 21:45
        Jestem z Ochoty!
        Ale to nie ma znaczenia, bo możemy się umówić gdzieś na mieście, to przyniosę
        Ci katalog i próbki różnych produktów!
        Pozdrowionka - piszcie na e-mail!
        • Gość: BĄK Re: WARSZAWIANKI - czy potrzebujecie kosmetyku AVON??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.02, 10:44
          Wysłałam Ci maila ASIU!
          Chętnie się spotkam i zobaczę katalog. Moja konsultantka jakoś ostatnio o mnie
          nie dba i nigdy nie widziałam na oczy próbki!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka