Gość: nancy IP: *.telan.pl 24.11.03, 18:13 Interesuje mnie ta aukcja - czy sprzedawca "wanilja" jest godny zaufania? Niepokoję się brakiem prawdziwego zdjęcia perfum... Pozdrowienia, nancy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KasiaW Re: perfumy z ALLEGRO - proszę o pomoc IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 18:18 A nie lepiej kupować przez www.pedet.pl? Wszystko oryginalne, żadnych testerów, do każdego prezentu jakas próbka, można zażyczyć sobie konkretny zapach lub krem i nieco starsze perfumy są na prawde w korzystnych cenach. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: perfumy z ALLEGRO - proszę o pomoc 24.11.03, 19:39 a ja już kilkukrotnie spotkałam się z opiniami osób które nacięły się właśnie na wizażu - dostały podróby. więc wcale to nie jest taki pewniak. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: perfumy z ALLEGRO - proszę o pomoc 24.11.03, 21:38 przepraszam, na jakim wizażu?? Chodzi o www.pedet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nancy Re: perfumy z ALLEGRO - proszę o pomoc IP: *.telan.pl 24.11.03, 18:24 zapomnialam podac linka do strony: www.allegro.pl/show_item.php?item=18076448 Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: perfumy z ALLEGRO - proszę o pomoc 24.11.03, 19:40 wanilja sprzedaje oryginały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: perfumy z ALLEGRO - proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 19:51 przejrzyj opinie o sprzedajacym [292 pozytywne, 1 negatyw za naderwana folie] - mysle ze mozna jej zaufac - ja bym od niej kupila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nancy Re: perfumy z ALLEGRO - proszę o pomoc IP: *.telan.pl 25.11.03, 20:08 Bardzo dziekuje ze wszystkie odpowiedzi:) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś