izabelkaf 03.04.09, 20:17 Hej czy ktoras z was to uzywa, albo moze polecic cos podobnego w rozsadnej cenie????www.allegro.pl/item593931343_chan_ochrona_wlosow_przed_prostownica_suszarka.html#gallery Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolka47 Re: Ochrona przed prostownica???? 04.04.09, 18:07 jedwab joanna - około 15 zł, starcza na pół roku bo jest bardzo wydajny, a poza włosy są gładkie, nie puszą się nawet bez prostowania tylko trzeba je umiejętnie ułożyć Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: Ochrona przed prostownica???? 04.04.09, 18:11 moja fryzjerka tego uzywala gdy mi prostowala wlosy a ja postanowilam sobie kupic do domu. swietna sprawa wlosy gladkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
shakina Re: Ochrona przed prostownica???? 06.04.09, 14:17 po latach uzywania prostownicy nie wierze juz ze istnieje ckolowiek co tak naprawdę chroni wlosy..a mialam juz wiele kosmetykow (welli, golwella, joico, w plynie, w kremie, w sprayu), efekt i tak jest taki sam- koncowki wlosow są w stanie okropnym, a cale wlosy jednak dosc przesuszone. i tak juz od dlugiego czasu nie mogę nawet wlosow zapuscic bo ich stan zmusza do regularngo stanowczego podcinania..zawsze jednak uzywac cokolwiek, chocby dla wlasnego sumienia ;p, ja najbardziej lubie falt marvel goldwella, ale czy chroni...? Odpowiedz Link Zgłoś
j0anna1 Re: Ochrona przed prostownica???? 08.04.09, 20:07 Ja też tak myślałam do czasu zakupu cementu termoaktywnego Kerastate. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zostan_moim_szefem Re: Ochrona przed prostownica???? 08.04.09, 14:14 Używam od dwóch lat L'oreal Liss Ultime (z serii expert), filetowa buteleczka, serum w plynie. Bardzo wydajny kosmetyk i ratuje naprawde moje wlosy, a mam wlosy do pasa:) Polecam ale jest drogi - 65 zl u fryzjera. Nie polecam kupowania go na Allegro! Raz spróbowałam, bo było taniej, ale jest pewna w 100% że to byla podróba. Odpowiedz Link Zgłoś
0lgunia Re: Ochrona przed prostownica???? 08.04.09, 19:39 www.allegro.pl/item600995540_78_loreal_iron_finish_mleczko_do_prostownic_wlosy.html Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: Ochrona przed prostownica???? 09.04.09, 00:23 Eheh tylko nie kupujcie u tego sprzedawcy , ma ponad 200 negatywów,sama sie na niego nadziałam kiedyś , czekałam 3 tyg na głupi szampon. Odpowiedz Link Zgłoś
lunesmartes Re: Ochrona przed prostownica???? 12.04.09, 20:08 tez mialam loreal ale wcale za niego duzo nie dalam, mysle ze pomaga ale tez nie uzywam codziennie prostownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Ochrona przed prostownica???? 13.04.09, 18:09 Ja stosuję keune'a... nie mozna tego za duzo nalozyc, pamiętaj, bo obciąża i przetluszcza wlos Odpowiedz Link Zgłoś
ola5777 Re: Ochrona przed prostownica???? 19.06.09, 14:16 Ja ostatnio uzywam balsamu Straight&Easy Nivea i nawet nie musze potem prostowac włosów.Ale jesli juz uzywam to zauwazyłam ze włosy po balsamie nie wysuszaja sie tak bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
dolly19 Re: Ochrona przed prostownica???? 23.06.09, 21:47 MATRIX ochrona przed cieplem prostownicy i suszarki psikasz bezposrednio na kazde pasmo przed prostowaniem... koszt ok 50zl...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
j0anna1 Re: Ochrona przed prostownica???? 19.06.09, 19:55 Stosowałam wiele środków ale naprawdę skuteczny jest tylko cement termoaktywny Kerastase - spory wydatek (na allegro 30% taniej) - ale wystarczy spokojnie na rok przy używaniu co drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Ochrona przed prostownica???? 21.06.09, 11:57 j0anna1 napisała: > Stosowałam wiele środków ale naprawdę skuteczny jest tylko cement termoaktywny > Kerastase - spory wydatek (na allegro 30% taniej) - ale wystarczy spokojnie na > rok przy używaniu co drugi dzień. Już wiemy, że używałaś. Z wcześniejszego postu. Odpowiedz Link Zgłoś