ocochodzi28 16.04.09, 10:19 chcę sobie wybielić zęby .chodzi mi o wybielanie profesjonalne. czy możecie mi coś polecić? słyszałam że może to być bolesne. jak to mniej więcej wygląda cenowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sekretlaury Re: wybielanie zębów 16.04.09, 11:26 Wybielanie plazmowe ok 1000zl, nakladkowe 600-800zl. Ja zdecydowalam sie na modyfikacje nakladek, czyli zel wybielajacy i nakladki kupilam na allegro. Obecnie minelo 14 dni odkad zaczelam wybielac, efekt moze jakis jest, ale sredni... zeby troche sie wybielily, ale dalej sa zolte przebarwienia. Nie wiem czy "profesjonalnie" u dentysty bylby inny efekt, w koncu zel jaki uzywalam (Opalescence) to profesjonalny zel stomatologiczny. Jesli bylyby jakies rezultaty, bylabym sklonna uzbierac taka kwote, tylko nie wiem czy warto bo byc moze zeby juz wiecej sie nie wybiela.. Odpowiedz Link Zgłoś
malina_7 Re: wybielanie zębów 16.04.09, 19:53 wybielalam zabki jakies 1.5 roku temu zelami Opalescence + nakladki u dentysty,zaplacilam 600zl efekt byl widoczny ,ale widze ze wkrotce zabieg bede musiala powtorzyc.podsumowujac efekt utrzymal sie przez jakis rok. Odpowiedz Link Zgłoś
sekretlaury Re: wybielanie zębów 16.04.09, 21:02 A jak wyglądały Twoje zęby przed zabiegiem? bo moje były dość żółte... jakiego stężenia stosowałaś i jak długo? I jak oceniasz efekt końcowy?? Być może jednak warto zainwestować w dentystę, a nie podróbki (?) z allegro... A może ktoś ma inne zdanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ocochodzi28 Re: wybielanie zębów 16.04.09, 21:48 słyszalam że wybielanie boli. czy u was też tak było? Odpowiedz Link Zgłoś
velvetbelly Re: wybielanie zębów 02.05.09, 21:49 owszem troche boli - zeby robia sie nadwrazliwe przy trzecim opakowaniu zelu sobie robilam przerwy - 1,2 dni, ale jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: wybielanie zębów 02.05.09, 22:56 ja wybielalam paskami i jestem bardzo zadowolona. Efekt trzyma sie dlugo, zeby bielutkie prawie jak tiktaki. jest jeden problem: nadwrazliwosc zebow. Odpowiedz Link Zgłoś