Gość: E. IP: *.udn.pl 03.12.03, 16:15 Prosze, Wasze propozycje dobrych herbatek oczyszczajacych na przemiane materii :). z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota-r Re: Herbatki na przemiane materii 03.12.03, 16:24 np. Figura 1 lub 2 tylko pamiętaj, że działanie zależy od wrażliwości organizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Herbatki na przemiane materii IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 16:40 może Pu-erh? mi bardzo poprawia przemianę materii. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota20w Re: Herbatki na przemiane materii 04.12.03, 16:29 ja proponuję miętę, majeranek, koper włoski, anyż Odpowiedz Link Zgłoś
martut Re: Herbatki na przemiane materii 05.12.03, 00:52 mi bardzo pomogl niezwykle neutralny srodek- MIOD, szklanka cieplej wody naczczo z lyzeczka miodu i problemy sie skonczyly, bo po herbatkach efekty byly rozne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Herbatki na przemiane materii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 08:09 ja proponuje przygotowywac sobie gotwana wodę wieczorem i taka "odstaną" wodę pić na czczo rano na drugi dzień. Ja wypijam nawet dwie szklany. Przemiana rewelka, a potem w ciagu dnia pije czerwona herbate. No i jem, jem, wcale sie nie goraniczam i jestem chuda,pozdro PS. A z przemianą materii zawsze od kiedy miałam problemy i stosowałam chyba wszystkie dostepne herbatki na rynku, Kiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Herbatki na przemiane materii IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 11:18 ale mięta pobudza apetyt, a autorce topiku chyba nie o to chodzi, a o coś przeciwnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: Herbatki na przemiane materii 05.12.03, 08:32 Zainteresuj się herbatką z bratka (fiołka trójbarwnego). Ma działanie regulujące przemianę materii, ale w sposób raczej delikatny, tzn. nie działa silnie przeczyszczająco. Joanna Chmielewska opisywała też w swojej biografii sposób na oczyszczenie cery trądzikowej: picie codziennie na czczo świeżo zaparzonej herbatki z bratka. Piła to chyba pół roku a cera poprawiła się znacznie.... Nie pamiętam jednak w którym to było tomie, ale albo w drugim, albo trzecim od końca :) Odpowiedz Link Zgłoś
pani_baworowska Re: Herbatki na przemiane materii 05.12.03, 11:10 Wypić Paracelsus przed snem. Rano budzimy się i kupka już zrobiona Baworowska gospodyni domowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Herbatki na przemiane materii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 01:55 np. zielona herbata, pu-erh uinikaj herbat ze składnikami przeczyszczajacymi typu kruszyna, senes, rzeweiń (np. figura). Odpowiedz Link Zgłoś