Dodaj do ulubionych

Włoski na rękach

• Gość: AgnessXo Re: proste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 16:45
      niestety nie każdego na to stać.....
    • Gość: weronika Re: Włoski na rękach IP: *.lanet.net.pl 30.10.10, 11:44
      ja uzywam depilatora,;) troche boli ale efekt jest warty cierpienia ;) piekne smmukle i
      gladkie rece ;]
    • Gość: chrupek Re: Włoski na rękach IP: *.chello.pl 30.10.10, 16:28
      Też mam ciemne włoski na rękach i według mnie to strasznie nieestetycznie
      wygląda. Dlatego zaczęłam je depilować.
    • Gość: Agnieszka Rozjaśnianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 18:49
      Ja ze swojej strony polecam rozjaśniacz do włosków Sally Hansen. Kosztuje ok.
      40zł starcza na 3 zabiegi na ręce, pojedynczy zabieg wystarcza na miesiąc
      (przynajmniej w moim przypadku, to pewnie kwestia indywidualna). Można go dostać
      w Sephorze lub w SuperPharmie. Używam go tylko przed większymi okazjami
      (studniówka, osiemnastka) czy przed wyjazdami na wakacje, ale jeśli tobie włoski
      na rękach bardzo przeszkadzają, możesz je rozjaśniać cały czas. Jednak już po 4
      latach będzie to uszczerbek na portfelu rzędu 640zł, więc myślę, że lepiej
      byłoby jednak zafundować sobie fotodepilację -jeden zabieg to 100zł i trzeba go
      powtórzyć tak z 5 razy - więc w sumie 500zł i spokój z włoskami na całe życie.
      Ja mam zamiar w najbliższym czasie tak właśnie zrobić ;)
    • Gość: joanne Re: Włoski na rękach IP: *.icpnet.pl 22.11.10, 02:37
      spójrzcie i oceńcie.Wg. mnie piękne!!!!! allegro.pl/item1321566154.html#gallery

allegro.pl/eleganckie-kolczyki-i1332260920.html#gallery
    • Gość: xxx Re: Włoski na rękach IP: 83.2.227.* 29.11.10, 12:23
      absolutnie nie gol wloskow zwykla maszynka moja kolezanka tak zrobila i tera ma ich wiecej niz miala... najlepiej pojsc do kosmetyczki na zabieg a moze w lato jak sie opalisz bd mniej widoczne
    • jagodowysad Re: Włoski na rękach 17.01.11, 17:17
      Nie radzę golić maszynką. Ja polecam depilację pastą cukrową, jest skuteczna i nie tak bolesna jak plastry i wosk. Najlepiej za pierwszym razem pójść na taki zabieg do kosmetyczki, podpatrzć jak robi to profesjonalistka, a potem można juz w domu.
    • wzorek Re: Włoski na rękach 21.01.11, 12:06
      Proponuję kremy depilujące do nabycia w aptece.
    • edziaaa Re: Włoski na rękach 09.03.11, 20:51
      nie martw sie ja też mam strasznie duzo włosów na rekach i je gole co jakis czas :) s
    • szeksziix33 Re: Włoski na rękach 04.04.11, 15:12
      Gość portalu: Gabaa napisał(a):

> jestem szatynką o bladej skórze i mam bardzo dużo włosków na rękach. na
      > dodatek gęstych, przez co są bardzo widoczne. próbowałam je jakoś rozjaśnić
      > wodą utlenioną, lecz za wielkich efektów to nie dało. czy można depilować
      > włoski na rękach? czy istnieją jakieś domowe sposoby, by one były mniej widoczn
      > e?

Też mam ten sam problem. :-/ I radzę nie depilować - robią się strasznie widoczne i `rozchodzą się` na różne strony :-| ( kuzynka depilowała, więc wiem;-) ) .
      • lolaaxx3 Re: Włoski na rękach 04.04.11, 17:29
        Justin Bieber pobił Selene Gomez !!!!!!! ;(( . Chcesz więcej informacji patrz tutaj ; { www.tinyurl.pl?7OREZTFB } !!!!!!!!! sprawdz !!:kwiat:
    • nika244 Re: Włoski na rękach 04.04.11, 22:44
      usuwać nie polecam, bardzo szybko odrastaja od pewnego czasu ja swoje zaczełam rozjaśniac, stosuje rozjaśniacz Sally Hansen
    • smmiley Re: Włoski na rękach 13.06.11, 17:34
      Po prostu kup sb plastry takie do golenia i już ! tez tak robię ;D
      • fiollka Re: Włoski na rękach 16.06.11, 14:05
        a nie boicie się, że będziecie mieć jeszcze większe i twardsze włoski?
        • redgirl Re: Włoski na rękach 01.07.11, 11:38
          Usuwanie woskiem zwykle osłabia cebulki. Ja polecilabym woskowanie woskiem Lycon. Jest praktycznie bezbolesny co sprawdzilam doslownie wczoraj. Robilam nogi i pachy - pach sie balam bo zawsze mnie bola a tymczasem praktycznie mnie nie bolalo! Szczerze moge powiedziec ze to pyla przyjemnosc bo ten wosk cudownie pachnie - truskawkowy :-) Zrobilam w salonie B&B Clinic (Warszawa) bo byla promocja ale na pewno zostane ich stala klientka

www.bbclinic.pl/promocje.html
    • romulusia depilator laserowy 10.08.11, 10:13
      Można też laserem potraktować takie włoski na rękach. Widziałam ostatnio na electro.pl w ogóle depilator laserowy z remingtona, który pozwala w domu, samemu usunąć włoski i efekt utrzymuje się na 12 tyg. A potem kolejne wiadomo odrastają o wiele słabsze. Podejrzewam, że taki zabieg bardziej je osłabia niż depilacja zwykłym depilatorem czy woskiem.
      • effkalive Re: depilator laserowy 04.09.12, 00:32
        pojawia się coraz więcej takich urządzeń, ja osobiście zaopatrzyłam się w depilator RIo i jestem zadowolona (wygodny, skuteczny, można stosować niemal na całym ciele z małymi wyjątkami), a takich depilatorów laserowych jest znacznie więcej więc jest w czym wybierać
    • jagoda87 Re: Włoski na rękach 11.08.11, 15:47
      pewnie, że można depilować, oczywiście one odrastaja, ale ja golę i sobie chwale, po za tym mozna próbować stosowac na nie wosk , a najlepiej jakbys poszła się zapytac do jakiegos salonu, czy nie można wydepilować ich laserowo
    • alfacentauri Re: Włoski na rękach 20.09.11, 13:51
      Są specjalne bleache do włosków, np. z Sally Hansen, ale to sposób tylko maskujący. Ja próbowałam depilować je depilatorem, ale kiepsko mi to idzie, bo nie mam trzeciej ręki ;) Więc w sumie dałam sobie spokój na razie, przyjdzie czas na depilację laserem. Nawet mam już gabinet na oku (warszawskie Studio Laser), ceny nie są bardzo odstraszające, więc może niedługo się tam wybiorę :)
    • bejbiuszka Re: Włoski na rękach 01.05.12, 14:40
      Tylko kremy do depilacji lub wosk. Ja uzywam Joanny krem z linii Sensual lub Naturia Depilea... szybko i skutecznie masz problem z głowy.
    • kryspina Re: Włoski na rękach 13.06.12, 10:54
      ja polecam farbowanie naa blond - robie tak, to samo z wasikiem, naprawde najlepsza metoda:)
    • dzdzasta Re: Włoski na rękach 09.08.12, 09:14
      Maszynki nie polecam bo będą szybko odrastać. Można sprobować woskiem - podobno efekt odrastania jest wolniejszy i dodatkowo włosy nie stają się gęstsze :)!
      • redcarmen Re: Włoski na rękach 31.08.12, 12:49
        Papier ścierny :D nowy wynalazek , zobacz tutaj :D www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=P0YIOKzKCTY hahah uśmiałam się:D ale ejszce nie probowałam:D
      • effkalive wloski na rękach 06.10.12, 22:00
        moim zdaniem na rękach też w zasadzie wystarczy usuwanie włosów woskiem, na depilację laserową średnio się nadają, bo z reguły są jasniejsze niz np. włosy na nogach
    • ivi120 Re: Włoski na rękach 08.10.12, 11:03
      Tylko nie depiluj maszynką! Wtedy odrosną Ci bardziej gęste i jeszcze mocniejsze. Spróbuj depilatorem/woskiem/pastą cukrową lub po prostu zostaw je takie jakie są.

---
      buty bartek
    • tszuj Re: Włoski na rękach 28.01.13, 14:37
      Oczywiście, że można je golić. Ja tak robię. Używam do tego plastrów z woskiem, ponieważ jest to bardzo skuteczne.

--
      kredyt hipoteczny porównywarka
    • martyna1 Re: Włoski na rękach 29.01.13, 00:09
      Hej!Ja też miałam taki problem, skorzystałam z zabiegu elektrolizy w Studiu Genesis na ul:Kapelance.Powiem Ci ,że zabieg bezbolesny n i efekty są zaskakujące.Po trzech zabiegach mam 70% włosów mniej.Szczerze polecam:-)
    • shack Re: Włoski na rękach 22.04.13, 13:25
      Depilacja laserowa jest najlepszym sposobem na pozbycie się niechcianego owłosienia na zawsze. W obecnych czasach na rynkach światowych jest mnóstwo sprzętu do jego usuwania. Niestety większość z nich jest tanim, nieskutecznym substytutem markowego systemu, jakim jest LightSheer. Polecam wybrać się Studia Laser, a będziecie zadowoleni :)
      • manilla włoski na rękach 31.05.14, 15:30
        tylko nie golić maszynką, bo tylko je wzmocnisz. Moim zdaniem lepiej jest wybrać inny sposób na pozbycie się włosów. depilator czy wosk, czy pasta. wiadome, że laser najlepszy
    • sunnyday1980 [...] 22.05.13, 09:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • dramatka re: depilacja woskiem warszawa 10.06.13, 21:28
        no dokładnie, włoski na rękach lepiej usuwać woskiem, ja też miałam ten problem - przez dwa lata chodziłam na depilację do time for wax, ale ostatnio zaczęły odrastać dużo jaśniejsze i delikatniejsze, więc już nie muszę :) ale salon polecam, bo depiluję tam też nogi i bikini przed wyjazdami na wakacje, by nie brać maszynki itp. starcza mi na 2-3 tygodnie, więc idealnie na urlop, a poza tym to jedyny salon, gdzie depilacja woskiem, szczególnie w górnej partii uda, aż tak nie boli :brawo:
    • cooraline Re: Włoski na rękach 26.06.13, 21:56
      pewnie ze mozna, czemu nie, woskiem lub mniej inwazyjna metoda, tradycyjnie maszynka/depilatorem ;)
    • fionulka Re: Włoski na rękach 01.08.13, 18:51
      Spróbuj wodą utlanioną
      • fionulka Re: Włoski na rękach 01.08.13, 18:52
        oczywiście utlenioną :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka