Gość: dalloway IP: *.chello.pl 08.12.03, 11:04 widziałam nowe kremy seria witaminowa matujaca, czy ktos juz uzywal? kiedys uwazalam ze soraya jest kiepska, ale ostatnio przekonalam sie do paru kosmetykow tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: soraya matujaca nowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 11:09 No więc kupiłam dopiero wczoraj z tej serii krem na dzień i tonik. Oba ładnie pachną a krem naprawde matuje. Tonik nie ściąga skóry. Ja tez nie miałam przekonania do tej firmy ale po moihc ostatnio niezbyt udanych doświadczeniach z kremami z wyższej półki, postanowiłam spróbować to. W najgorszym razie nie żal wyrzucić kremu za 12 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonique Re: soraya matujaca nowa IP: 195.205.76.* 09.12.03, 15:12 Uzywam kremu matujacego od tygodnia, czy dwoch. Mam bardzo przetluszczajaca sie cere. Krem jest sredni, tzn. ani lepiej, ani gorzej od innych nie matuje. A poniewaz ten sam efekt osiagam kremami za 40-50 zl, więc uwazam, ze warto go kupic. Ladnie pachnie, jest leciutki, a do tego bardzo wydajny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś