Gość: aisha IP: *.sonata.waw.pl 09.12.03, 15:58 też wam tam wyskakuje??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: opryszczka w nosie IP: *.tarchomin.waw.pl / *.tarchomin.pl 09.12.03, 19:06 tak mi nawet pod okiem wyskoczyla.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: opryszczka w nosie IP: *.energis.pl 09.12.03, 19:11 W nosie jeszcze nie miałam, ale koleżanka miała - paskudne podobno odczucia, tym bardziej że dłużej znika. Natomiast miałam wysyp opryszczki na dekolcie, sprawa o tyle dziwna że zupełnie mnie nic nie bolało, ale lekarka która leczy mnie z herpesa stwierdziła że to było to. Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: opryszczka w nosie 09.12.03, 19:30 Gość portalu: aisha napisał(a): > też wam tam wyskakuje??????? Pierwsza w zyciu opryszczka wyskoczyla mi wlasnie kolo nosa. Nie wiedzac co to jest powyciskalam te pecherzyki i chyba nie musze mowic co sie stalo :) Oprycha przeniosla sie az do nosa. Potem jak sie pojawiala to zawsze w nosie albo kolo nosa, dopiero po kilku latach przeniosla sie na usta. Odpowiedz Link Zgłoś