Gość: dixi IP: *.net / *.myszkow.info 11.12.03, 18:19 szukam takiej, możecie doradzic coś?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goskup1a@interia.p balsam do ust Oriflame IP: *.asternet.pl / 82.145.65.* 11.12.03, 22:00 www.oriflame.com.pl/homepage/gosiaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Pomadka ochronna - tłusta i dająca połysk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 01:04 myślę, że pomadka Oeparol spełnia twoje wymagania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Pomadka ochronna - tłusta i dająca połysk IP: *.spinel.com.pl 12.12.03, 15:05 Pomadka ochronna - Eva Natura "Len" jest O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: Pomadka ochronna - tłusta i dająca połysk IP: *.net / *.myszkow.info 12.12.03, 16:52 przypomnialam sobie teraz, że wieki temu miałam pomadkę o zapachu kokosowym i była w porządku nawet, i chyba to była właśnie z serii lnianej Polleny Evy - ale jak się skończyła to nie mogłam nigdzie kupić następnej i myślałam że wycofali; jeżeli o tej samej piszesz, to gdzie ją można kupić?? A oeparol miałam niedawno i mi kompletnie nie odpowiada, mam wrażenie ze wręcz wysusza usta - dziwne bo wiele pochwal słyszę o tej pomadce; dodam ze to samo z Neutrogeną; ale taka już kapryśna jest moja skóra na ustach, chwalony Tisane latem był ok, ale ostatnio też nie pomaga i usta mi pierzchną po nim; W ogóle cięzka sprawa z moimi ustami zimą, na błyszczyki mam alergię, pomadki za słabo chronią, ech... to co się sprawdza jako - tako aktualnie (znaczy nie pogarsza sprawy) to maść Bepanhen na usta; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Pomadka ochronna - tłusta i dająca połysk IP: *.spinel.com.pl 19.12.03, 08:40 Pomadke Len-kokos kupiłam we Wrocławiu na Hali Strzegomskiej. Kupuje ja od dawna ja i moje córki, które wybrały LEN. Jest dla nas naprawde najlepsza ze wszystkich jakie próbowałyśmy. Dorota z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Pomadka ochronna - tłusta i dająca połysk 20.12.03, 23:13 Gość portalu: dixi napisał(a): > A oeparol miałam niedawno i mi kompletnie nie odpowiada, mam wrażenie ze wręcz > wysusza usta - dziwne bo wiele pochwal słyszę o tej pomadce; dodam ze to samo > z Neutrogeną; ale taka już kapryśna jest moja skóra na ustach, chwalony Tisane > latem był ok, ale ostatnio też nie pomaga i usta mi pierzchną po nim; Oj, chyba mamy podobne wymagania. Dosyc tlusta i nablyszczajaca jest pomadka ochronna Elizabeth Arden 8 Hour, ale jest droga. Ja ostatnio najchetniej uzywam orai naturalnej (w granatowym opakowaniu), ale juz mi sie konczy i nie moge nigdzie znalezc. Niezla jest tez Idea 25, maja kilka rodzajow, ja uzywam nr 5. Kiedys w rozpaczy totalnej wydalam nawet prawie 100zl na pomadke ochronna Chanel - byla swietna, ale ta cena! Nie polecam z drozszych Clarinsa, jest podobna do Neutrogeny i Nivea - jakas taka sucha, nie nablyszcza, a wrecz mam wrazenie, ze wysusza. aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay .. IP: *.tele2.pl 12.12.03, 16:31 Color Accent, dostepne w rosmannach, w roznych kolorach, a takze Lavita, ja mam różaną. obie tluste bo takie lubie. a odradzam nivee i neutrogene, bo ona za suche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakrecona Re: .. IP: *.ists.pl / *.ists.pl 19.12.03, 09:55 polecam balsam do ust z maslem shea z nowej serii planet spa z avonu, minusem jest to iz balsamik jest w sloiczku i trzeba nakladac go placem, ale plusow ma naprawde wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Pomadka ochronna - tłusta i dająca połysk IP: 195.187.102.* 19.12.03, 10:29 Ja ostatnio kupiłam błyszczyk Inglota z serii "Fruits in ice" - nie tylko daje połysk, ale bardzo fajnie nawilża usta, aż jestem zaskoczona, bo nie oczekiwałam aż takiego efektu (kupiłam głównie ze względu na fajny wygląd...). Co prawda jest kolorowy, ale na ustach tego koloru za bardzo nie widać, zwłaszcza w przypadku jaśniejszych odcieni. A mam podobne problemy jak ty, większość pomadek i balsamów ochronnych daje u mnie efekt wysuszenia, zamiast nawilżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: Pomadka ochronna - tłusta i dająca połysk IP: *.net / *.tv 19.12.03, 10:43 w końcu się zdecydowałam, znów trochę w ciemno ale na razie jest ok; a padło na pomadkę Bebe Johnsona różaną; kupiłam wczoraj i mi na razie pasuje, usteczka się jakby zregenerowały, zobacze co bedzie dalej; pozdrawiam D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~KASIA~ Re: Pomadka ochronna - tłusta i dająca połysk IP: 212.160.152.* 19.12.03, 17:42 BEBE to chyba najlepsze co moglas kupić - ja od lat jestem uzależniona. Wcześniej przywozilam z niemiec, bo tutaj nie było. BEBE i tylko BEBE perłowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Pomadka ochronna - tłusta i dająca połysk IP: 195.245.226.* 19.12.03, 23:08 Też mam BEBE od trzech dni i to na razie najlepsze co miałam :)) Odpowiedz Link Zgłoś