Dodaj do ulubionych

nivea visage pod oczy

IP: *.ruczaj.pl 14.12.03, 01:47
dobry jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: nivea visage pod oczy IP: *.ras10.ilchi.alerondial.net 14.12.03, 04:02
      Uzywam go obecnie i spisuje sie w porzadku. Mysle, ze calkiem dobrze nawilza,
      a od kremu pod oczy nie oczekuje cudow w stylu rozjasniania cieni pod oczami.
      • brookie Re: nivea visage pod oczy 14.12.03, 06:48
        Kremik jest dobry i niedrogi. Stosuje go od dawna i musze powiedziec ze nie
        mam zadnej zmarszczki pod oczami.
        • Gość: doree Re: nivea visage pod oczy IP: *.ruczaj.pl 14.12.03, 23:45
          a na cienie i podkrazone oczy zadziala?
          • brookie Re: nivea visage pod oczy 15.12.03, 06:58
            Trudno powiedziec. Ja cienie pod oczami mam od zawsze i dlatego kamufluje je
            makijazem. Od kremow oczekuje nawilzenia i dzialania przeciwzmarszczkowego, bo
            moja skora pod oczami jest bardzo cienka.
            • Gość: andreata Re: nivea visage pod oczy IP: *.ruczaj.pl 16.12.03, 00:22
              ehhhh... my tu gadka o kremach pod oczy i o cieniach, a jedna siedzi przed
              kompueterm do pozna w nocy a druga od samego switu ;) jak tu miec ladne oczy??
    • carrie.p Re: nivea visage pod oczy 16.12.03, 11:09
      Według mnie był tragiczny i nie polecałabym go nikomu- wklepany rano skutecznie
      uniemożliwiał nałożenie podkładu pod oczami,bo się strasznie się wałkował a po
      zastosowaniu na noc rano budziłam się z mocno opuchniętymi oczami i to nie jest
      opinia odosobniona. Zużyłam go w końcu do rąk.
    • marghot Re: nivea visage pod oczy 16.12.03, 11:14
      nie uczulił mnie, a oczka mam wrażliwe; jednak żadnych spektakularnych efektów
      nie zauważyłam. cienie pod oczami jak były tak i zostały ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka