Gość: po-prostu-ania IP: *.nemys.com 14.06.04, 19:21 jaki jest Wasz styl?sportowy,romantyczny,sexy...?w jakim sie czujecie najlepiej?pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astoreth13 Re: JAKI JEST WASZ STYL? 14.06.04, 21:33 Zależy od stylu i od okazji. U mnie to tak mniej więcej 50 % stylu sportowego, bo uprawiam dość duzo sportu. 10 % szaleństwa, tzn zakładam, co mi się podoba, niezaleznie od tego kto co o tym myśli. 10% romantyzmu, lubię te różne przewiewne sukienki. I 30 % sexowności;) tj. mini lub szorty i krótkie bluzeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezja Re: JAKI JEST WASZ STYL? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 10:06 Czasem bardzo elegancko, czasem na sportowo, czasem na luzie. Najczęściej połączenie luzu z elegancją. Jesli wolno mi to tak nazwać. Odpowiedz Link Zgłoś
penelope_75 Re: JAKI JEST WASZ STYL? 15.06.04, 12:08 różnie to bywa ale przeważnie romantycznie, klasycznie i od czasu do czasu sexi. Sportowo tylko po domu, przy nabliższej rodzinie i na rower. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: JAKI JEST WASZ STYL? 15.06.04, 12:10 Gość portalu: po-prostu-ania napisał(a): > jaki jest Wasz styl?sportowy,romantyczny,sexy...?w jakim sie czujecie > najlepiej?pozdrawiam:) wlasciwy do miejsca i okolicznosci Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia1963 Re: JAKI JEST WASZ STYL? 15.06.04, 12:26 tralalumpek napisała: > Gość portalu: po-prostu-ania napisał(a): > > > jaki jest Wasz styl?sportowy,romantyczny,sexy...?w jakim sie czujecie > > najlepiej?pozdrawiam:) > > > > wlasciwy do miejsca i okolicznosci > A wiec brak stylu. I samokrytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: JAKI JEST WASZ STYL? 15.06.04, 12:31 magdusia1963 napisała: > tralalumpek napisała: > > > Gość portalu: po-prostu-ania napisał(a): > > > > > jaki jest Wasz styl?sportowy,romantyczny,sexy...?w jakim sie czujecie > > > > najlepiej?pozdrawiam:) > > > > > > > > wlasciwy do miejsca i okolicznosci > > > A wiec brak stylu. I samokrytyki. masz cos jeszcze oprocze tego do mnie , moze wylej wszystkie swoje zale w jednym poscie i bedziesz miala z glowy jezeli ci napisze co mysle o twoim wpisie to sie rzplaczesz na forum i powiesz: jaki ten tralalumpek zarozumoaly i tylko krytykuje a ja jestem taka grzeczna i niewinna i zupelnie nie wiem za co .... albo ze sie na ciebie uwzielam i krytykuje, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia1963 Re: JAKI JEST WASZ STYL? 15.06.04, 13:20 Lubie jak sie zloscisz:)))))))))))))))))) Masz wtedy slowotok. I gubisz literki. Zlosc pieknosci szkodzi, musisz uwazac. Ja tutaj pisze dla zabawy, ty nie? Ty tu zale wylewasz? Dobrze wiedziec:)))))))) Nie martw sie tylko pracuj nad stylem. Nigdy nie jest za pozno. Aha! I nie zapomnij czytac uwaznie i ze zrozumieniem. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: JAKI JEST WASZ STYL? 15.06.04, 13:35 magdusia1963 napisała: > Lubie jak sie zloscisz:)))))))))))))))))) Masz wtedy slowotok. I gubisz > literki. Zlosc pieknosci szkodzi, musisz uwazac. > Ja tutaj pisze dla zabawy, ty nie? Ty tu zale wylewasz? Dobrze wiedziec:))))))) > ) > Nie martw sie tylko pracuj nad stylem. Nigdy nie jest za pozno. > > Aha! I nie zapomnij czytac uwaznie i ze zrozumieniem. Pa! kochanienka, magdusienka, justynienka....nie wiem czy masz roztrojenie jazni, rozpieciojenie ale wiem ze masz jakis problem z osobowoscia a ja mam niezly ubaw z ciebie, ot i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia1963 :))))))))))))))))) 15.06.04, 14:06 Oj nie wiesz kochanienka magdusienka justynienka (??????????????), hehehehe nie wiesz:))))) Wiec nie wygaduj bzdur:)))))). A jak masz wrazenie, ze ktos za toba chodzi (bo ciagle to piszesz) to idz wreszcie do psychiatry. Napisz jeszcze wiecej nickow swoich adwersarzy to sie jeszcze lepiej bede bawic:))))))))) Az tak Ci ludzie daja popalic? No no:)))))))))) Easy, easy kobieto. Musze konczyc, pa tralalumpoku, pogadamy jeszcze kiedys ok?:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: JAKI JEST WASZ STYL? 15.06.04, 17:29 hm Magdusiu, hm, w tym poście Tralampka ma rację akurat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: JAKI JEST WASZ STYL? IP: 193.114.111.* 15.06.04, 19:26 Nie przepadam za T-shirtami, bluzami, obuwiem plaskim (sportowym rowniez). Ale oczywiscie jak trzeba to trzeba... Nigdy nie mam na sobie wiecej niz dwa-trzy kolory, lubie rzeczy dobrze skrojone, gatunkowo nienaganne. Zamiast paru bulbi jedna porzadna rzecz.. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_zombie Re: JAKI JEST WASZ STYL? 15.06.04, 12:44 Ani sportowy, ani romantyczny, ani sexy. Odpowiedz Link Zgłoś
misieniu Re: JAKI JEST WASZ STYL? 15.06.04, 13:38 A ja uwielbiam jeans. W kazdej postaci. Uwielbiam spodnie, kombinezony spodniczki kazdej dlugosci- z jeansu oczywiscie:) Wydaje mi sie, ze z tego materialu mozna uszyc ubranie w prawie kazym stylu, moze oprocz eleganckiego;) Pochwale sie Wam co uszylam ostatnio, moze ktoras z Was bedzie chciala obejrzec: foto.onet.pl/albumy/album.html?id=21007&k=7&q=moja%20moda&nxt=0 To jest taki stroj sportowo(bo wygodny)-sexownie(bo mini)- romantyczny (bo ma rozowe dodatki) ;) :)))))))))))) Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: JAKI JEST WASZ STYL? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 13:43 Prosze Cie Kasiu nie szyj/tworz wiecej ;P Odpowiedz Link Zgłoś