loginka1 22.12.03, 10:34 Ja uwielbiam nawilżającą z serii Minerały Dax Cosmetics. A jakie są wasze typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vts Re: Ulubiona maseczka 22.12.03, 10:47 Do cery tłustej i trądzikowej maseczka z zielonej glinki Argiletz(w tubie) rewelacyjnie oczyszcza, zwęża pory, matuje, jest kapitalna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha221 Re: Ulubiona maseczka IP: *.icpnet.pl 13.01.04, 23:55 a ile kosztuje?? jaka pojemnosc?? Odpowiedz Link Zgłoś
nemeni Re: Ulubiona maseczka 22.12.03, 11:00 Ostatnio odkryłam maseczkę Dermiki "Nasycenie", z algami - bardzo fajna, doskonale nawilża, buzia staje się po niej delikatna i gladka. A do tej pory używałam Miraculum "Owocowy sad" z ekstraktem z wiśni i zamiennie minerały morskie Daxa i z obydwu byłam bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołajka Re: Ulubiona maseczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 11:05 1) maseczka tea tree z serii naturals avonu: oczyszcza i odświeża a przy tym nie wysusza skóry 2)błyskawiczna maseczka oczyszczająca z serii Mat-b complex Dermiki:zawiera glinkę i świetnie oczyszcza skórę Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 Mat Dermiki 12.01.04, 14:57 czy ta maseczka oczyszczajaca nadaje sie do cery mieszanej, wrazliwej? Renia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołajka Re: Mat Dermiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 22:55 Ta maseczka jest właśnie przeznaczona do cery mieszanej i tłustej. Ma również łagodzić podrażnienia, więc myślę, że nadaje się również do cery wrażliwej (u mnie się jak najbardziej sprawdza) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Ulubiona maseczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 11:58 Argiletz -glinka czerwona, cudownnie oczyszcza, wygladza, uspokaja wrazliwa skore i poprawia koloryt, za 22zl.Wreszcie trafilam na cos dla siebie,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Ulubiona maseczka IP: 195.187.102.* 22.12.03, 14:15 1. Oczyszczająca z zieloną glinką Dermiki (z serii MAT-B). 2. Ostatnio, także oczyszczająca, z Dermiki maseczka w jednorazowych saszetkach, ale używałam dopiero 2 razy, nie wiem jak będzie po dłuższym stosowaniu. 3. Minerały Daxa - najlepsza maseczka nawilżająca jaką znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Re: Ulubiona maseczka IP: *.net.pl 25.12.03, 18:49 TUŻ PRZED ŚWIETAMI W MAŁYM SKLEPIKU Z ZIOŁAMI I KOSMETYKAMI KUPIŁAM CUDO: MASECZKI CELII Z ALOESEM I POZIOMKOWĄ - PIERWSZA DOSKONALE NAWILŻA I WYGŁADZA, DRUGA MA ODROBINE KWASÓW AHA ROZJASNIA UJĘDRNIA I KOSZTUJA 3.50 ZŁ. REWELACJA Odpowiedz Link Zgłoś
bajsarka Re: Ulubiona maseczka 12.01.04, 15:52 WItam! Przyłączam się do zachwytów nad maseczką Minerały Daxa :-) Maseczki Argiletz-biała i czerwona. Jeszcze moga być oczyszczające Nivea w saszetkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Ulubiona maseczka IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 13:33 Aquamilk-firma Lancaster Mineraly-Dax Cosmetics Cudowna Maseczka upiekaszjaca-Dermika Nasycenie - Dermika Odpowiedz Link Zgłoś
esporanka Re: Ulubiona maseczka 14.01.04, 12:26 Polecam maseczke: 'Eris, Program 24h, Maseczka aktywnie regenerująca'. Dziala natychmiastowo, ujedrnia cere i poprawia koloryt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylinka Re: Ulubiona maseczka IP: *.icpnet.pl 14.01.04, 17:29 maseczka z zielonej glinki Argiletz Ile to cudo kosztuje/ I gdzie je można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajsarka Re: Ulubiona maseczka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 21:35 W tubie kosztuje ok. 18 zł. Ja kupuję na bazarku. Szukaj w osiedlowych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś