Dodaj do ulubionych

Clinique PODKŁADY - polecacie coś?

IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 23.12.03, 18:29
czy ktoś uzywał ? są godne polecenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: julka Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 19:27
      Witaj,
      Ja kupiłam sobie SuperFit, jako że mam cerę mieszaną, na opakowaniu producent
      zapewniał, że efektem wykończeniowym będzie mat, ale niestety do matu było mi
      daleko. Poza tym taki dość zwyczajny, niby dobrze kryjący, ale ja osobiście
      miałam wrażenie, jakby mi po godzinie zaczynał spływać. Z pewnością już nie
      kupię podkładu Clinique. Do tej sumy dołożyłam jeszcze 50 zł, i kupiłam sobie
      Chanel-Double Perfection i wiem przynajmniej na co forsę wydałam, efekt
      nieporównywalny. Takie jest moje zdanie, pozdrawiam.
      • Gość: wawa Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.03, 19:34
        Julka, czy Chanel Double Perfection jest w stanie pokryć naczynka?
        • Gość: julka Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 19:49
          wawa, ja nie mam problemu z naczynkami, więc nie mogę Ci pomóc, ale tak
          myślę, że chyba z naczynkami sobie nie poradzi, nie jest mocno kryjący,
          potrzebowałabyś chyba jeszcze korektora.
          pzdr.
          • Gość: wawa Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.03, 19:53
            Dzięki, chyba masz racje, czytam włanie na wizażu i to samo dziewczyny piszą
    • Gość: wawa Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.03, 19:31
      Właśnie wczoraj kupiłam Clinique Superfit makeup 05 i jestem rozczarowana, mam
      naczynka na twarzy i niestety mi nie zakrył, szkoda, forsa wydana, nakłada się
      dość fajnie, koloru nie zmienił i trzyma się prawie cały dzień
      • Gość: plum1000 Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 23:02
        ja mam superfit,kolor chyba 05,
    • polly-jean Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? 24.12.03, 09:22
      Nie moge zgodzic sie z poprzedniczkami - uzywam Superfit 05 i mimo, ze jest
      minimalnie za ciemny, ladnie kryje, jakos tak wygladza, dlugo sie trzyma. Mam
      wrazenie ze korzystnie odbija swiatlo. Tez mam troche niedoskonalosci cery a
      mimo to jestem zadowolona.
      • kurczak1976 Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? 24.12.03, 10:18
        Ja mam Super Balanced nr 1. Bardzo dobry kolor do bladej cery, pieknie stapia
        sie ze skora, praktycznie niewidoczny. Doskonale wyrownuje koloryt, nadaje
        swierzosc ale nie polecam osobom, ktore chca podkladu mocno kryjacego- ten
        jest zbyt delikatny.
        I najwazniejsze niewyczuwalny na twarzy! Dla mnie cecha istotna bo strasznie
        nie lubie uczucia maski!!
        • balbina_alexandra Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? 24.12.03, 10:28
          Tak prawdę powiedziawszy to nie przepadam za podkładami Clinique - wolę jednak
          inne firmy. Dla mnie Superfit to jedno z najgorszych doświadczeń podkładowych,
          bardzo mi się nie podoba! Miałam superbalanced, kiedys kupiłam zauroczona
          przez konsultnantkę... najgorszy nie był, ale okropnie spływał z buzi - cały
          dzień nie wyżyje, bez szans. Za to mam jeden ulubiony który zawsze kupuje
          latem bo to najbardziej matujący podkład jaki znam - clarifying make up, teraz
          jeszcze wyszedł taki sam ale prasowany, oczywiście już go kupilam, jestem
          bardzo zadowolona, naprawdę. Mialam kiedys probeczke dewy smooth i ten jest
          super, szkoda ze do mieszanej skóry się nie nadaje...
      • Gość: plum1000 Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 12:56
        ja obecnie uzywam diviniora Guerlain i jest o wieeeele wiele lepszy.
        Byc moze to wynika z tego ze masz inna cere..
        • Gość: plum1000 Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 12:57
          ten text byl do polly-jean
          :-)
    • Gość: nikt_wazny Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? IP: 217.153.131.* 24.12.03, 13:34
      dewy smooth najlepszy jakiego używałam ( a wcześniej miałam podkłądy diora,
      heleny rub. i lancoma) dobrze kryje, nie robi maski, nawilża i jest wydajny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka