Gość: triss IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 23.12.03, 18:29 czy ktoś uzywał ? są godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julka Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 19:27 Witaj, Ja kupiłam sobie SuperFit, jako że mam cerę mieszaną, na opakowaniu producent zapewniał, że efektem wykończeniowym będzie mat, ale niestety do matu było mi daleko. Poza tym taki dość zwyczajny, niby dobrze kryjący, ale ja osobiście miałam wrażenie, jakby mi po godzinie zaczynał spływać. Z pewnością już nie kupię podkładu Clinique. Do tej sumy dołożyłam jeszcze 50 zł, i kupiłam sobie Chanel-Double Perfection i wiem przynajmniej na co forsę wydałam, efekt nieporównywalny. Takie jest moje zdanie, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.03, 19:34 Julka, czy Chanel Double Perfection jest w stanie pokryć naczynka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 19:49 wawa, ja nie mam problemu z naczynkami, więc nie mogę Ci pomóc, ale tak myślę, że chyba z naczynkami sobie nie poradzi, nie jest mocno kryjący, potrzebowałabyś chyba jeszcze korektora. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.03, 19:53 Dzięki, chyba masz racje, czytam włanie na wizażu i to samo dziewczyny piszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.03, 19:31 Właśnie wczoraj kupiłam Clinique Superfit makeup 05 i jestem rozczarowana, mam naczynka na twarzy i niestety mi nie zakrył, szkoda, forsa wydana, nakłada się dość fajnie, koloru nie zmienił i trzyma się prawie cały dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 23:02 ja mam superfit,kolor chyba 05, Odpowiedz Link Zgłoś
polly-jean Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? 24.12.03, 09:22 Nie moge zgodzic sie z poprzedniczkami - uzywam Superfit 05 i mimo, ze jest minimalnie za ciemny, ladnie kryje, jakos tak wygladza, dlugo sie trzyma. Mam wrazenie ze korzystnie odbija swiatlo. Tez mam troche niedoskonalosci cery a mimo to jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? 24.12.03, 10:18 Ja mam Super Balanced nr 1. Bardzo dobry kolor do bladej cery, pieknie stapia sie ze skora, praktycznie niewidoczny. Doskonale wyrownuje koloryt, nadaje swierzosc ale nie polecam osobom, ktore chca podkladu mocno kryjacego- ten jest zbyt delikatny. I najwazniejsze niewyczuwalny na twarzy! Dla mnie cecha istotna bo strasznie nie lubie uczucia maski!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? 24.12.03, 10:28 Tak prawdę powiedziawszy to nie przepadam za podkładami Clinique - wolę jednak inne firmy. Dla mnie Superfit to jedno z najgorszych doświadczeń podkładowych, bardzo mi się nie podoba! Miałam superbalanced, kiedys kupiłam zauroczona przez konsultnantkę... najgorszy nie był, ale okropnie spływał z buzi - cały dzień nie wyżyje, bez szans. Za to mam jeden ulubiony który zawsze kupuje latem bo to najbardziej matujący podkład jaki znam - clarifying make up, teraz jeszcze wyszedł taki sam ale prasowany, oczywiście już go kupilam, jestem bardzo zadowolona, naprawdę. Mialam kiedys probeczke dewy smooth i ten jest super, szkoda ze do mieszanej skóry się nie nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 12:56 ja obecnie uzywam diviniora Guerlain i jest o wieeeele wiele lepszy. Byc moze to wynika z tego ze masz inna cere.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 12:57 ten text byl do polly-jean :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt_wazny Re: Clinique PODKŁADY - polecacie coś? IP: 217.153.131.* 24.12.03, 13:34 dewy smooth najlepszy jakiego używałam ( a wcześniej miałam podkłądy diora, heleny rub. i lancoma) dobrze kryje, nie robi maski, nawilża i jest wydajny. Odpowiedz Link Zgłoś