icegirl Re: PODRÓBY NA ALLEGRO -ŻENADA 25.11.04, 13:50 Dla mnie żenadą są perfumy (?) sprzedawane przez Ricardo_20. www.allegro.pl/show_item.php?item=35310833 Gdybym nie wiedziala, jak wyglada ORYGINALNY Angel, to dałabym sie nabrać. I jeszcze ta cena! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: PODRÓBY NA ALLEGRO -ŻENADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:28 to jest skandal, nawet juz nie zenada. Ricardo_20 to chyba najwiekszy oszust i zal mi ludzi, ktorzy u niego kupuja. juz ponad 10razy zglaszalam naruszenie zasad, ale co z tego, skoro on ciagle wystawia je na nowo? moze by tak zglosic ten fakt na policje w dziale przestepczosci internetowej? bo moim zdaniem ten przypadek na to zasluguje. pewnie podatku tez od tego niepaci, wiec podwojnie w dupe dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
icegirl Re: PODRÓBY NA ALLEGRO -ŻENADA 25.11.04, 15:46 Czy jest jakieś forum na allegro, gdzie mozna podjąc taki wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: PODRÓBY NA ALLEGRO -ŻENADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:36 jest chyba tylko cafe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ricardo_20 Re: PODRÓBY NA ALLEGRO -ŻENADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:21 ludzie ktorzy sie nie znaja na perfumach twierdza ze angel to podrubka ?? psss jest to bezposredni wkład ktory sie wklada do takiego metalowego pudeleczka w sklepie sprzedaja odrazu 2 x po 25ml. zeby ludzie wiecej musieli wydac a ja mam pojedynczo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: PODRÓBY NA ALLEGRO -ŻENADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:29 taaa wklad to jest jedynie w formie 100ml i sluzy do napelniania buteleczek wlasnie do tego celu stworzonych. chyba tylko u ciebie sa te 'oryginaly' z chamskim korkiem. a nakladke- pozostala czesc gwiazki to niby co? wyrywa sie z oryginalu i dokleja??? reszta oszustow ma przynajmniej odwage sie przyznac, ze towar ma od ruskich. a ty jest po prostu zalosny. Odpowiedz Link Zgłoś
icegirl Re: PODRÓBY NA ALLEGRO -ŻENADA 26.11.04, 23:16 Nie mówię, że jestem znawcą. Ale Angel to akurat mam - i Angel i Innocent. Umiem więc rozpoznać gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruteksen Re: PODRÓBY NA ALLEGRO -ŻENADA IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 08.12.04, 15:53 niech sobie sprzedają? co w tym złego ... a to że kupujący nie jest na tyle inteligentny zeby sie domyslic ze to podrobka to juz jego problem Odpowiedz Link Zgłoś
icegirl Re: PODRÓBY NA ALLEGRO -ŻENADA 09.12.04, 09:19 Jasne, i pewnie co złego jest w tym, że zamiast telefonów sprzedają ziemniaki itp? Sama często kupuję na Allegro i kieruję się między innymi ceną: jeśli coś kosztuje 60 zł, to jest to ewidentna podróbka. Dobrze zrobiona podróbka ma opakowanie zbliżone do oryginału i czasem największa inteligencja nie pomoże w domyśleniu się. Jest to oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
clk allegro - zlodziejstwo jak to w polsce bywa... :( 03.03.05, 13:03 Witam 1. Perfumy Gucci - Envy - Kupione w rozsadnej cenie, oryginalne, ale za to z rozwalonym atomizerem :( Sprzedajacy nie uznal reklamacji, wiecej na allegro nie kupie perfum, wole dolozyc troche w Sephorze (maja coraz wiecej promocji, poza tym znizki 10% zawsze to cos). Poza tym sklepy internetowe istnieja, NORMALNE i legalne 2. LAkier DIORA - identyczny jak na w sklepie (sciagnelam zdjecie przed zakupem, wydrukowalam i poszlam do sklepu) okazal sie podroba (najprawdopodobniej byl dolewany ponownie), za cene wysoka - prezent dla mamy ktory sie nie udal i utrzymywal sie mniej niz inglot za 10zl Z koesmetykami dalam sobie spokoj we Wroclawiu kupowalam u mmagu, ktora polecam, odbior osobisty, dostwalam probki, gratis, wszystko oryginalne polecam Teraz mieszkam w 3miescie i nie wiem, gdzie tutaj kupowac i od kogo... A co do ciuchow.. Sasiadka sprowadza ORYGINALNE ciuchy z usa, tam sa o 100% albo i wiecej tansze, niz u nas w Polsce takze wiem, ze jak sie ma dojscia, to mozna kupic i oryginaly :) Odpowiedz Link Zgłoś
ffiill perfumy ALLEGRO = Turcja 09.03.05, 13:26 powiem Wam jedno.. w co sam nie wierzylem.. ale jednak.. znajomy handluje perfumamai na allegro.. tymi co na oryginalne wygladaja.. sam zawsze kupowalem.. i powiedzial mi ze w turcji to robi sie podrobki gorsze i lepsze.. te lepsze uznawane sa na allegro jako oryginaly.. a gorsze sluza do tego by sprzedawac te oryginaly... bo sami pomyslcie skad ci sprzedawcy mieliby tyle wod toaletowych dostepnych od tak.. podobno butelka tych niby oryginalnych z allegro kosztuje srednio 60zl... sam jestem w szoku Odpowiedz Link Zgłoś