Dodaj do ulubionych

Ludzie...opamiętajcie się

31.07.06, 17:27
Odpowiadając takiemu przygłupowi,wręcz idiocie jak polubu poniżacie się.
Jak taki idiota może osiągać aż 32 posty w jednym wątku?
Nie chce mi się pisać na takim forum gdzie taki przygłup może osiągać takie
wyniki...a Wy mu w tym dobitnie pomagacie. Tylko Wy. Przecież to kompletny
imbecyl,z kim prowadzicie dyskurs? W s t y d !!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • 0golone_jajka lekcja kultury 31.07.06, 17:42
      Na tym właśnie polega tolerancja i poszanowanie innego człowieka. Jak chce pisać i nie obraża to niech pisze. A ty go obrażasz! Nie podoba ci się to co on wypisuje? W porządku, ale nazywanie go idiotą, imbecylem i przygłupem nie pomaga w budowaniu tolerancji o którą walczymy (przynajmniej ja o nią walczę). Kolejne wypowiedzi w takim stylu będą kasowane - tę pozostawiam jako lekcję (braku) kultury.
      • lliberte Re: lekcja kultury 31.07.06, 17:57
        0golone_jajka napisał:

> Na tym właśnie polega tolerancja i poszanowanie innego człowieka. Jak chce pisa
        > ć i nie obraża to niech pisze. A ty go obrażasz! Nie podoba ci się to co on wyp
        > isuje? W porządku, ale nazywanie go idiotą, imbecylem i przygłupem nie pomaga w
        > budowaniu tolerancji o którą walczymy (przynajmniej ja o nią walczę). Kolejne
        > wypowiedzi w takim stylu będą kasowane - tę pozostawiam jako lekcję (braku) kul
        > tury.
        >

Wobec tego powtórzę to jeszcze raz, nie dyskutuje się z takim
        imbecylem,przygłupem i idiotą. Twoja wypowiedż jest dla mnie bez znaczenia
        jedyne co możesz zrobić to dać mi bana.Poziom tego forum jest katastrofalnie
        niski i jest to również Twoja zasługą panie ogolone jajco ....myślisz,że ja
        jestem na tym forum od niedawna ?

Przywykłem rzeczy nazywać po imieniu, tak dyskutujecie z idiotą a Ty ogolone
        jesteś hipokrytem,mógłbym Ci przytoczyć Twoje wypowiedzi,ale wiesz co? mam to
        ..... wiesz zresztą gdzie.........

• lliberte Re: lekcja hipokryzji ogolonego jajca 31.07.06, 18:00
          Tak powinnem zatytułować poprzedni post.
          • lliberte Re: lekcja hipokryzji ogolonego jajca 31.07.06, 18:03
            Przeczytaj najpierw jego posty,jak tytułuje swoje wątki.Jesteś albo skończonym
            hipokrytą,albo za mocno wystawiłeś głowę na słońce.
            • 0golone_jajka Re: lekcja hipokryzji ogolonego jajca 31.07.06, 18:26
              Nie chcesz to nie czytaj, nie pisz, nie dyskutuj, nie jedz nie pij, nie myj się - jest mi wszystko jedno. Jedno czego nie możesz to obrażać ludzi na tym forum (dla osób publicznych jest nieco lżejsza taryfa - to tak na marginesie).
              • lliberte Re: lekcja hipokryzji ogolonego jajca 31.07.06, 18:55
                A np. polubu może obrażać ? nie zraża Cię to ?
                Wobec tego do czasu aż dasz mi bana,każdy mój post będę kończył,że polubu
                to imbecyl i idiota.Taką dam sobie sygnaturkę.Mam prawo do wyrażenia swojej
                opinii? Obraziłbym go gduby on był normalny...a to idiota.
                • 0golone_jajka wszystko w rękach polubu 31.07.06, 19:07
                  Wobec tego zapytam polubu - jeśli on będzie na to patrzył pobłażliwie, tak jak patrzy się na zachowanie osób chorych umysłowo, to nie dostaniesz bana, jeśli jednak on unza że go to obraża to zostaniesz wyproszony z forum.
                  • lliberte Re: wszystko w rękach polubu 31.07.06, 19:12
                    0golone_jajka napisał:

> Wobec tego zapytam polubu - jeśli on będzie na to patrzył pobłażliwie, tak jak
                    > patrzy się na zachowanie osób chorych umysłowo, to nie dostaniesz bana, jeśli j
                    > ednak on unza że go to obraża to zostaniesz wyproszony z forum.
                    >

Nie mogę się doczekać. Z góry już dziękuję.Najlepiej sam się udaj do wariatkowa.
                    • lliberte Re: wszystko w rękach polubu 31.07.06, 19:56
                      polubu napisał:

> (...) nie dociera do idiotów?

Polubu - nie obrażaj ludzi, myślę że cię będą lepiej odbierać - twoje wypady są
                      jak płachta na byka - wywołują strasznie emocjonalne reakcje (też u mnie) - i
                      zamiast rozmowy wychodzi jakieś kłębowisko inwektyw - w którym gubi sie juz
                      jakikolwiek sens.
                      Ferujesz dziwne, przynajmniej dla mnie teorie i oczekujesz bezwarunkowego
                      zrozumienia, nie odpowiadasz na argumenty osób które z tobą dyskutują - wiec
                      jak mamy cię zrozumieć?

Jajco - dobrze,że kończą się upały...Twoja głowa odpocznie. Bo jestem pewny
                      że upały Ci zaszkodziły.Weź zawczasu zimny okład i zastanów się nim coś napi-
                      szesz. Przyznasz mi rację,że dobre rady nie zaszkodzą ?
                      • lliberte Re: wszystko w rękach polubu 31.07.06, 20:12
                        Ta pierwsza część postu to odpowiedź crazy.berserker co zapomniałem dodać.
                        Komentarz dotyczący okładu na głowę jest mój.Jeszcze jedna uwaga jajco
                        czytaj więcej bo zaczynasz się kompromitować nie tylko niewiedzą na temat
                        manifestacji antyklerykalnej,którą miałeś pod nosem.
                        Teraz możesz mi dać już bana,ale żeby się nie ośmieszać powinneś go też dać
                        polubu-idiocie do kwadratu.
    • taus A mnie się wydawało, że zawsze to lepiej 31.07.06, 19:01
      poznać inny punkt widzenia.
    • yggdrasill_1987 Popieram Liberte 31.07.06, 21:13
      A dlaczego? Dletego, że ma rację. Ogolony, weź coś zrób z tym debilem polubu.
      Pierdzieli głupoty o bułkach cały czas. I nie wmawiaj mi, że się zaczniemy
      dusić przez to we własnym sosie. To nie jest forum o ekonomii itd. - to jest
      forum o kościele i religii. Oczywiście, każdy ma się tutaj prawo wypowiadać, o
      ile chce się wypowiadać na temat. Polubu tego nie robi. Jest zwykłym trollem,
      dzieckiem neostrady etc. Wyrzucając go, nie wyrzucisz katolika ani ateisty,
      wyrzucisz po prostu uciążliwą osobę.
      Podsumowując, goląc sobie jajka, chyba sobie je uszkodziłeś, albo uciąłeś, bo
      nie masz jaj! Już dawno bana powinna dostać Lena, jak i nasz pseudoekonomista
      polubu (nie wspominając już o przelotnych debilach jak stszymon).
      • adam81w ja tez popieram liberte 31.07.06, 21:35
        ma racje . celowo nie wypowiadam sie , ba nie czytam nawet tego co ten polubu
        pisze .
        • bruner4 Re: ja tez popieram liberte 31.07.06, 23:47
          I ja popieram lliberte, jaśli jest tu ktoś nie w pełni władz umysłowych to
          ok., niech sobie będzie, kto chce to mu odpowie, ale chciałem zwrócic uwagę że
          tytuły jego wątków są obraźliwe dla uczestników tego forum, a uczestnik forum
          chcąc mu odpowiedzieć tym samym ma być zbanowany? To niesprawiedliwe.
          • 0golone_jajka Re: ja tez popieram liberte 31.07.06, 23:51
            te same zasady dotyczą polubu z tym że on "obraził" wszystkich niejako hurtowo, więc nie było to skierowane do nikogo konkretnego - raczej taki niemy krzyk. Jak będzie się to powtarzało to polubu też wyleci.

A poza tym zauważyłęm spore zainteresowanie wątkami polubu więc jednak parę osób chce z nim gadać. Jak się człowieka oleje to ssam zrezygnuje, nie trzeba od razu banować. Trochę cierpliwości i wyrozumiałości dla zbłąkanej duszy/chorego umysłowo.
            • lliberte Re: ja tez popieram liberte 01.08.06, 07:29
              Ja właśnie na tej zasadzie zaapelowałem do uczestników forum,aby nie "podkręcali"
              mu wątków.Każdy stały uczestnik forum ma wyrobione zdanie na temat tego indywidum
              po co więc go legitymizować. Przestaniecie mu odpowiadać zostanie facet sam z jego
              bułkami i fanaberiami.
              Natomiast wyobraź sobie sytuację,że wchodzi na forum nowy uczestnik,co go
              zaciekawi? ano wątek,który ma najwięcej wpisów. Po przeczytaniu tych postów
              w jednym tylko wątku,wyrobi sobie zdanie na temat poziomu tego forum,pomijając
              już jak jego wypowiedzi mają się do tematyki tego forum.

Na to nie reagujesz zdecydowanie,chociaż wiem,że raz mu zwróciłeś uwagę.
              Teraz sam sobie powinneś dać bana,wiesz dlaczego ?...............

ogolone jajco napisał:

A poza tym zauważyłęm spore zainteresowanie wątkami polubu więc jednak parę osób
              chce z nim gadać. Jak się człowieka oleje to ssam
              zrezygnuje, nie trzeba od razu banować. Trochę cierpliwości i wyrozumiałości dla
              zbłąkanej duszy/chorego umysłowo

Widzisz jakąś różnicę w nazwaniu kogoś idiotą/termin medyczny/ od nazwania kogoś
              umysłowo chorym ? Może tylko taką,że moja ocena jest bardziej dobitna,właściwie
              obaj stwierdzamy to samo.Bądź konsekwenty i miej jaja,nawet ogolone.

• the_dzidka Jajku... 31.07.06, 22:16
        Ygg ma rację. Polubu nie przylazło tutaj po to, żeby z nami dyskutowac - chocby
        i kontrowersyjnie -o kosciele i religii. Wybrało sobie to forum jako poligon do
        wypisywania swoich bzdurnych poglądów, w dodatku zupełnie nie na temat.
        Przedtem pisywało polubu na Forum Społeczeństwo, ale tam chyba zwyczajnie
        zaczęto go ignorowac, co dla trolli owładniętych jakąś obsesją jest
        najstraszliwszą karą. No to znalazło sobie nowe forum. Jajko!! Facet nie bierze
        udziału w dyskusjach, tylko wciąż bredzi jedno i to samo. Tych, którzy
        nieopatrznie mu odpowiedzieli, obraża, bo usiłowali mu wytłumaczyc, że w jego
        rozumowaniu jest błąd (delikatnie mówiąc). Uprawia tzw. onanizm forumowy, a co
        na to robisz Ty, admin i własciciel tego forum? Klepiesz go po ramieniu i
        mówisz "niech sobie pisze, niech sobie pisze, w końcu mamy tu u nas wolność
        słowa". Otóż ja, jako osoba biorąca w tym forum bardzo aktywny udział, NIE
        ZGADZAM SIĘ na to, żeby wpuszczano tutaj wyżywających się psycholi, którzy
        równie dobrze czuliby sie na forum o Czerwonym Kapturku, i które swoją
        obecnością psują atmosferę. Na moim forum delikwent wyleciałby na zbitą mordę w
        pięć sekund - bo wykorzystanie forum do swoich maniakalnych celów, niezgodnych
        zupełnie z jego tematyką, zanieczyszcza je, kłóci się z netykietą i uraża
        innych użytkowników. W imieniu swoim i zapewne jeszcze kilku osób prosze Cię o
        usunięcie tego osobnika z forum.
        • nick_penis Re: Jajku... 31.07.06, 22:23
          A ja mam prośbę wręcz odwrotną.
          Nie usuwaj go, Adminie. Ten człowiek mnie zwyczajnie bawi.
          Jego bełkot ma jakiś taki własny, niepowtarzalny styl...
          Byłżeby to współczesny Szwejk - debil i siewca milionów anegdot i przypowieści?

Każda epoka ma takich Szwejków, na jakich sobie zasłużyła.
          • kociak40 Re: Jajku... 31.07.06, 22:33
            Wydaje mi się, że polub wynalazł perpetum mobile na ekonomię społeczną, a my
            tego nie możemy zrozumieć. Trzeba wniknąć "głębiej", a być może wszelkie
            problemy będą rozwiązane, może KK będzie niepotrzebny, a to jest zachęcające.
            • the_dzidka Re: Jajku... 31.07.06, 22:35
              > Wydaje mi się, że polub wynalazł perpetum mobile na ekonomię społeczną, a my
              > tego nie możemy zrozumieć.

Może, ale powtórze jeszcze raz: NIE TO FORUM. To forum nie jest prywatnym
              folwarkiem imć polubu, zrozumcie to wreszcie!!!!!
            • grgkh Do jajka... 31.07.06, 23:04
              Ta zasada ekonomiczna, o której on pisze nie jest niczym nowym ani żadnym superodkryciem. Kiedyś był podatek zwany bykowym, czy jakoś podobnie i właśnie on do niej nawiązywał. Ale były i inne podobne rozwiązania. Od tego, by takie zasady wcielać w życie nie jesteśmy my, ale np. miłościwie nam panująca partyja i do niej niech ten nawiedzony się zwraca.

Ja go ignoruję. Nie czytam, bo szkoda czasu i polecam pozostałym robić to samo. Natomiast rolą admina powinno być eliminowanie powtarzających się wątków. I właśnie na tej zasadzie, a nie na tolerancji należy tu się oprzeć. Tolerancją jest pozostawienie jednej kopii takiego wątku w wydaniu jednego autora. O wink, tak mi się wydaje.
        • nick_penis Re: Jajku... 31.07.06, 22:45
          the_dzidka napisała:

> Otóż ja, jako osoba biorąca w tym forum bardzo aktywny udział, NIE
          > ZGADZAM SIĘ na to, żeby wpuszczano tutaj wyżywających się psycholi

Ja jako matka, ja jako lekarz, ja jako patriota...
          Nie przesadzasz? Może trochę dystansu, autoironii i zwykłego luziku?
          Walisz bombą atomową w budkę na jarmarku.
          • the_dzidka Re: Jajku... 31.07.06, 22:48
            Ja jako były....
            Nie, nie przesadzam, mam alergię na debilizm i głupotę. O, już się drapać
            poczynam.
            • nick_penis Re: Jajku... 31.07.06, 22:55
              Hmm, musisz usunąć z najbliższego otoczenia szkodliwe alergeny.

A co do głupoty: Mnie ona przeważnie bawi, boć też na ogół nie jest w stanie mi
              zaszkodzić.
              Kto buduje na ludzkiej głupocie - ten buduje trwale i pewnie.
    • 0golone_jajka jak się komuś polubu nie podoba 31.07.06, 23:46
      to zawsze można go dodać do listy nieprzyjaciół i wygasic jego wypowiedzi. I problem z głowy. Mam, że tak powiem, osobiste doświadczenia z banowaniem na różnych forach bo wypowiadałem się nie po linii, więc sam nie chcę tego robić. Jeśli pokażecie mi kilka wątków, gdzie polubu personalnie atakuje kogoś z was i chamsko obraża lub też wypisuje wulgaryzmy bez ładu i składu a sytuacja się powtórzy polubu dostanie bana. NIE MA INNYCH POWODÓW BANOWANIA LUDZI NA TYM FORUM. To jest forum, przypominam, bez cenzury. Bez katocencury w szczególności, ale i bez cenzury w ogólności (poza cenzurą obyczajową).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka