Gość: Eliza IP: 91.210.238.* 28.02.13, 20:51 puszczam strasznie śmierdzące bąki, co na to poradzić? wiem ze to kwestia diety, ale jakie sa an to sposoby domowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b Re: wstydliwy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.13, 21:44 zmień diete, zrób sobie badania na pasozyty - przy nich też są bardzo śmierdzące gazy Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: wstydliwy problem 01.03.13, 08:52 Węgiel (carbo medicinalis). Jest w każdej aptece i bez recepty; działa na tej zasadzie, że pochłania toksyny - w tym toksyczne gazy. Jest (a przynajmniej był) stosowany w pochłaniaczach masek przeciwgazowych, więc powinien być skuteczny i w jelitach. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria_b Re: wstydliwy problem 01.03.13, 11:48 Na początek wyrzuć z diety pieczywo na zakwasie i słodycze. Po 2 tygodniach będziesz mieć skutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesotho Re: wstydliwy problem IP: *.Red-95-120-134.dynamicIP.rima-tde.net 01.03.13, 13:52 Ja mam taki problem np. po suszonych morelach i po pomidorach. Niektóre gatunki żółtego sera też to wzmagają. Morele wyeliminowałam całkowicie z diety, pomidory uwielbiam, ale też ograniczam. U mnie skutek jest natychmiastowy - kilka godzin po zaczyna się problem a jak nie zjem to nie ma kwestii. Nie trzeba czekać 2 tygodni bo po strawienie większości posiłków nie trwa więcej niż kilka godzin - dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: wstydliwy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 21:09 Tylko jeden powiem wprost -pierdzisz tym co jesz -jak zaczniesz się zdrowiej odżywiać to zapomniesz o bąkach Odpowiedz Link Zgłoś