Gość: iza IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.05, 21:01 Dziewczyny i kobiety - ile dni trwa u was miesiączka ? Czy macie przy tym skrzepy krwi ? Jak stwierdzić czy miesiączka jest obfita czy normalna ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanchaos Re: menstruacja 29.01.05, 22:27 2-3 dni u mnie krwawienie obfita jak conajmniej co siusiu musisz zmieniać podpaskę normalna wystrczyłoby 3 razy,ale higiena wymaga i tak co siusiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maydayka Re: menstruacja IP: *.icpnet.pl 29.01.05, 23:49 U mnie 6 dni, z czego 3 sa obfite i jedna noc jest taka, ze zapelnia sie cala podpaska Always Night. Gdy bralam pigulki bylo to jakies 4-5 dni, skape krwawienie, ale w koncu gdy sie bierze pigulki nie ma miesiaczki tylko sztuczne krwawienia i dlatego u wiekszosci sa krotkie i skape (kumpela na pigulkach miala tylko 2 dniowe plamienia). Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 Re: menstruacja 30.01.05, 13:26 ja mam krwawienia 6-dniowe. Co do skrzepów, to czasem są, ale niedużo (nie wiem czy to normalne) Odpowiedz Link Zgłoś