Dodaj do ulubionych

czy po odstawieniu pigulek mialyscie owulacje?

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.05, 13:22
Pytanie do tych ktore obserwuja organizm, mierza temp lub stosuja testy
owulacyjne.
Obserwuj wątek
    • urbanchaos Re: czy po odstawieniu pigulek mialyscie owulacje 30.03.05, 13:28
      nie miałam robiły się torbiele nie pękało jajeczko
      • Gość: daria Re: czy po odstawieniu pigulek mialyscie owulacje IP: 81.210.22.* 30.03.05, 16:39
        ja mam to samosad porobiły mi sie torbiele i nie mam owulacji
    • monek26 Re: czy po odstawieniu pigulek mialyscie owulacje 30.03.05, 15:52
      bralam femoden przez 5 lat , odstawilam 2 lata temu i do tej pory nie mam
      dzidzi, brak owu do tej pory , jestem stymulowana lekami
    • Gość: smomo Re: czy po odstawieniu pigulek mialyscie owulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:23
      po prawie 10 latach brania Marvelonu (pani doktor mówiła że to bardzo
      bezpieczne a wręcz potrzebne) od 1,5 roku problem z miesiączką, baaaaardzo
      długie cykle no i oczywiście brak owulacji! Niech jeszcze jedna osoba powie mi
      że nie ma zadnych skutków ubocznych to chyba się popłaczę!
    • kalimeraa Re: czy po odstawieniu pigulek mialyscie owulacje 30.03.05, 16:43
      Hej, ja po pigułkach prreszłam na npr i pierwszą owulację stwierdziłam dopiero
      w 4 cyklu (a to były dłuugie cykle). Faza poowulacyjna w tym cyklu trwała
      tylko 7 dni. Ja już na szczęcie miałam dzieci, ale jeśli ktoś się stara po
      pigułkach, to lepiej odczekać 6 miesięcy jak mówią lekarze npr, bo można zajść
      w ciąże i poronić w wyniku tej krótkiej fazy poowulacyjnej (ma być conajmniej
      11 dni).
    • Gość: Zagadka ale świństwo te pigułki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 17:05
      Sama je brałam... (Marvelon)
      Na żadnym forum tak uczciwie nie piszą. Wszędzie tylko zachwalają. Dzięki,
      dziewczyny.
    • anna_deszczowa Re: czy po odstawieniu pigulek mialyscie owulacje 30.03.05, 22:51
      odstawilam na dwa cykle i chyba nie mialam - cykle bezowulacyjne sa dluzsze,
      nie mialam tez typowego dla owulacji sluzu wiec chyba i owulacji nie bylo. poza
      tym okres byl niebolesny tak jak w cyklach bez jajeczkowania. ale po dwoch
      cyklach wrocilam do tabletek wiec nie wiem co by bylo dalej :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka