Gość: azja IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.05, 10:14 jakie sa objawy podwyzszonej prolaktyny? jestem w trzecim cyklu po odstawieniu tabletek, z miesiaczka wszystko ok, ale dziwnie sie czuje, jestem oslabiona, rozkojarzona i libido = 0... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptysia10 Re: prolaktyna 10.04.05, 10:34 sadze ze byc moze masz podwyzszona prolaktyne bo ja mialam identyczne objawy do tego sennosc ,uczucie ciezkosci, wypadanie wlosow, tradzik i calkowity brak koncentracji.Radze znow zbadac prolaktyne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: prolaktyna IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.05, 10:53 Ptysiu, a miesiaczke mialas regularnie? bo ja tak, w dodatku mam ksiazkowa druga faze cyklu (od jajeczkowania do krwawienia 13 dni). ha, ale wypadanie wlosow i tradzik tez sa! tylko moja pani ginekolog pewnie powie, ze to normalne, przesilenie wiosenne itd. albo doradzi powrot do tabletek... a rozkojarzona jestem do tego stopnia, ze w srode spowodowalam krakse samochodowa, na szczescie nic sie nikomu nie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
ptysia10 Re: prolaktyna 10.04.05, 11:08 No wlasnie Azja, z ta roznica ze nie mialam miesiaczki przez 4 miesiace ale przez kolejne 4 cykle bralam Luteine i na razie jest w porzadeczku , ale pani doktor kazala mi teraz odstawic luteine a przyjmowac Bromergon na zbicie prolaktyny bo mam nieco podwyzszona.A jesli moge zapytac to jaki lek stosowalasi i jak sie po nim czulas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: prolaktyna IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.05, 11:14 ups, chyba zle sie zrozumialysmy, piszac o odstawieniu tabletek mialam na mysli tabletki antykoncepcyjne... nigdy nie mialam badanych hormonow, nie przyjmowalam tez zadnych lekow. ale wlasnie jakos tak od ostawienia tabl. antykoncepcyjnych dzieja sie ze mna rozne dziwne rzeczy, przyspieszenie/ zaburzenia rytmu serca, oslabienie, omdlenia. wyniki ogolnego badania krwi i tarczycy sa w normie, teraz czekam na wynik EKG Holtera no i tak sie zastanawiam, o co chodzi. i do glowy przyszla mi ta prolaktyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptysia10 Re: prolaktyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:54 no fakt, zle sie zrozumialysmy, pisalas o prolaktynie wiec myslalam ze moze mialas zaburzenia hormonalne.A ogolnie z pigulkami jak pewnie sama wiesz to bywa bardzo roznie i nie u kazdej kobiety odbywa sie tak samo wiec chyba najlepiej j bedzie jak poradzisz sie swojego lekarzai zrobisz sobie te badania.Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś