urbanchaos 05.05.05, 11:09 leczyłam się u niej ok 6 m-cy delikatnie bada,otwarta duzo mówi sama,ale nie umiała nic konkretnego w moim przypadku zrobić,często miałam kłopot z dostaniem sie do niej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula08 Re: dr.Starosławska-Novum 16.08.05, 20:08 Jestem pacjentka dr Staroslawskiej od 7 m-cy, moje wrazenia sa takie: konkretna, rzeczowa, wie co robi, poswieca pacjentce tyle czasu ile potrzeba, po wizycie nie mam zadnych watpliwosci, dba rowniez o psychike, mam wrazenie, ze zalezy jej na dobrym kontakcie z pacjentka, bada b.delikatnie. W kontaktach telefonicznych rowniez bardzo w porzadku, nigdy nie wykazywala zniecierpliwienia, wszystko dokladnie tlumaczyla. Jedna wada- pani dr jakos czesto ma urlop:) Dlatego ciezko o prowadzenie tylko przez nia, trzeba korzystac od czasu do czasu z wizyt zastepczych u kogos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
redudek Re: dr.Starosławska-Novum 30.09.05, 17:21 Czy to jest może drobna brunetka? Odpowiedz Link Zgłoś
tuniaa Re: dr.Starosławska-Novum 18.04.06, 00:31 wejdź na www.novum.pl tam są zdjęcia lekarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś