Gość: smutna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:07 jakie jest prawdopodobienstwo ze w 3 mcu ciazy test wychodzi negatywny? Bo po kilku dniach moga zdazac sie pomysli, ale jak to jest po ta dlugim czasie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: test negatywny? 02.11.05, 10:15 skoro nie ufasz testom ciążowym, to idź do lekarza lub na usg - w trzecim miesiąca każdy sprzęt, czy badanie na fotelu wykryje ciążę. możesz jeszcze poczekać - jeśli w ciągu dwóch miesięcy nie pojawią się ruchy płodu, to nie jesteś w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: test negatywny? 02.11.05, 10:20 Sikany- wykonany nieprawidłowo, przeterminowany lub uszkodzony-duża szansa. Jeśli ujemna jest beta z krwi, to znaczy, że kwalifikujesz się do archiwum X. Szansa jedna na milion(może nawet kilka milionów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: test negatywny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:43 beta z krwi? jak to sie dokłądniej nazywa? gdzie sie ten test robi ? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: test negatywny? 02.11.05, 10:49 w laboratorium, w przychodni. mówisz, że chcesz określić wysokość beta hcg we krwii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: test negatywny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:54 dziekuję, a moze orientujesz sie jaka jest cena tego badania ? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: test negatywny? 02.11.05, 11:08 okolo 55 lub 25 nie pamietam juz dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: test negatywny? 02.11.05, 11:12 zależy od miasta, ale od 25 złotych w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: test negatywny? 02.11.05, 11:13 ok. 30 zł możesz też powiedzieć, że chcesz zrobić test ciążowy z krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: test negatywny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 11:47 A jak jest z odczytem wyniku? w labolatorium, czy samemu trzeba "kombinować"? Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: test negatywny? 02.11.05, 12:58 Dostajesz wartość i normy dla kobiet nieciężarnych i dla różnego wieku ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: test negatywny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 14:05 ślicznie dziekuję, teraz tylko musze tam dotrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino ????????? 02.11.05, 14:11 Czy to znaczy, ze jesteś w 3 miesiącu i robisz sobie test, który jej nie wykazuje? Czy tylko podejrzewasz, ze jesteś w 3 miesiącu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: ????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 15:01 nie mam pojecia czy jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: ????????? 02.11.05, 15:07 To zacznijmy od tego, dlaczego sądzisz, ze jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: ????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 15:25 mam mdlosci, zle sie czuje, przytylam... to moje objawy Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: ????????? 02.11.05, 15:32 I jak rozumiem - przede wszystkim okresu nie masz okresu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: ????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 15:43 mam, normalnie (co, 29-36 dni zawsze mialam nieregularnie) 3 sierpnia bralam postinor Odpowiedz Link Zgłoś
ssmutna Re: ????????? 02.11.05, 20:46 kwietniowe_cappuccino - dlaczego uwazasz ze nie jestem? a czy to, że boli mnie "brzuch" (w " ", bo boli podbrzusze i prawa strona, ale to gniecie i promieniuje ze nie potrafie dokładniej zlokalizowac miejsca) czy to tez nie ma żadnego znaczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: ????????? 02.11.05, 20:55 o rany wzięłaś postinor miałaś normalne okresy test ciążowy negatywny bóle brzucha wcale nie są równoznaczne z ciążą, mogą być wywołane przez wiele innych przypadłości (oraz przez schizę ciążową) a czy masz inne objawy? tyitwojdom.wp.pl/wid,7602508,wiadomosci.html?ticaid=1795 www.nastolatek.pl/pokaz.php?a=art&ida=2109 Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: ????????? 02.11.05, 20:57 Poza tym - skoro upierasz się, ze jesteś w trzecim miesiacu, to dlaczego nie poszłaś do lekarza, żeby się upewnić? Odpowiedz Link Zgłoś
ssmutna Re: ????????? 02.11.05, 21:30 absolutnie sie nie upieram, bo mam nadzieje, ze tak nie jest. A jak Ty (przepraszam, ze przez TY) sadzisz jakie jest prawdopodobienstwo? Powinnam robic test z krwi, czy dac sobie spokój i "wystłumaczyc" sobie ze to tylko schiza? Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: ????????? 03.11.05, 08:10 I tak chcesz ciągle karmić swoją schizę? Ile okresów cię jeszcze nie przekona? Idz raz a dobrze do lekarza i miej spokój. A swoją drogą - kiedy następny okres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: ????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 08:50 pewnie to idiotycznie zabrzmi,ale się boję... Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: ????????? 03.11.05, 11:15 a nie boisz sie bardziej od 3 miesięcy tkwiąc w jakiejś paranoicznej schizie? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: ????????? 03.11.05, 09:27 powinnaś - wybacz, że to piszę - wybrać się do psychologa. i zrezygnować z seksu do końca terapii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: ????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 10:40 myślę, że nie psychologa a psychiatry ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 12:33 a to nie wyrostek przypadkiem zaczyna dawać o sobie znać? to mniej więcej własnie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
moniak7 Re: ????????? 03.11.05, 13:42 Jezeli to co piszesz to nie zarty, a ton twoich listow jest taki jakby to nie byly zarty, choc mnie w to az trudno uwierzyc to niestety zostaje chyba tylko psycholog/ a raczej faktycznie psychiatra. Bo moim zdaniem moze sie tak zdarzyc, ze nawet negatywne USG i zdecydowana opinia ginekologa cie nie przekona. Ciaze urojone sie zdazaja, rosnie wtedy brzuch, objawy moga byc ludzaco podobne do ciazy, tyle ze w brzuchu tylko powietrze.......... To faktycznie smutne, ze tak mocno, wbrew wszelkim znakom na ziemi i niebie wmowilas sobie taka niedorzecznosc. A moze z taka smutna mysla i litoscia wokolo jest ci lepiej na tej zemi???????? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: ????????? 05.11.05, 22:55 jest taka teoria, że kobiety ze schizą ciążową to po prostu ludzie, którzy lubią skupiać na sobie uwagę, zainteresowanie. taka inna wersja barona Munchausena Odpowiedz Link Zgłoś
moniak7 Dzieki Lilith 07.11.05, 15:38 No wlasnie wyjelas mi to z ust. A wiec Smutna masz odpowiedz o jaka litosc mi chodzilo. Nie chcialam byc zlosliwa, wspolczuje tylko slabej psyche. Mam nadzieje, ze dalas sie choc troche przekonac, ze w ciazy nie jestes. Monia Odpowiedz Link Zgłoś
ssmutna dzieki dziewczyny 09.11.05, 20:03 dzięki za odpowiedzi i wsparcie... a jesli chodzi o moja psyche to.. zawsze była słaba i chyba nigdy tego nie zmienie Odpowiedz Link Zgłoś