Dodaj do ulubionych

mdłosci- jakas metoda???

IP: *.echo.com.pl 27.09.01, 12:18
Obserwuj wątek
    • Gość: iwona Re: mdłosci- jakas metoda??? IP: *.echo.com.pl 27.09.01, 12:22
      tylko jak jem to nie mam,ale przeciez nie mogę jeść 24h- zaraz po zjedzeniu znów
      się pojawiają...
      Dziewczyny pomóżcie!

• Gość: Józia Re: mdłosci- jakas metoda??? IP: 212.75.99.* 27.09.01, 14:05
        Zgaduję, że jesteś w ciąży. Mnie pomagało żucie gumy - koniecznie owocowej.
        Jeszcze trochę i przejdzie. Uszy do góry!
        • monika.antepowicz Re: mdłosci- jakas metoda??? 30.09.01, 02:15
          Może w razie potrzeby duże dawki piridoxiny, a poza tym _Torecan- czopki lub
          Diphergan(można w ciąży) W razie utrzynuja cych sie wymiotów i odwodnienia
          konieczny może okazac sie szpital!AM
          • Gość: małpka Re: mdłosci- jakas metoda??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.01, 22:00
            Bardzo współczuję i życzę by jak najszybciej przeminęły!
            Ja dopiero w drugiej ciąży odkryłam,że- paradoksalnie- przechodzą gdy jem.
            Mimo to- wcale nie utyłam,a wręcz przeciwnie-tak w jednej jak i drugiej ciąży
            schudłam w ciągu pierwszych miesięcy.( co mnie oczywiście załamywało)
            Moja więc rada- jedz i ulżyj sobie,będziesz miała czas na skorygowanie diety w
            następnych miesiącach.
            Nie znam skutecznego środka, a nie chciałam truć się chemią, szczególlnie przez
            pierwsze 3 m-ce.
            Muszę to napisać-to nie przejaw rozczulania się nad sobą- uporczywe,trwające
            bez ustanku przez cały boży dzień mdłości porównać można chyba tylko z jakąś
            straszną torturą.
            Pozdrawiam małpka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka