Gość: iwona Re: mdłosci- jakas metoda??? IP: *.echo.com.pl 27.09.01, 12:22 tylko jak jem to nie mam,ale przeciez nie mogę jeść 24h- zaraz po zjedzeniu znów się pojawiają... Dziewczyny pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józia Re: mdłosci- jakas metoda??? IP: 212.75.99.* 27.09.01, 14:05 Zgaduję, że jesteś w ciąży. Mnie pomagało żucie gumy - koniecznie owocowej. Jeszcze trochę i przejdzie. Uszy do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: mdłosci- jakas metoda??? 30.09.01, 02:15 Może w razie potrzeby duże dawki piridoxiny, a poza tym _Torecan- czopki lub Diphergan(można w ciąży) W razie utrzynuja cych sie wymiotów i odwodnienia konieczny może okazac sie szpital!AM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpka Re: mdłosci- jakas metoda??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.01, 22:00 Bardzo współczuję i życzę by jak najszybciej przeminęły! Ja dopiero w drugiej ciąży odkryłam,że- paradoksalnie- przechodzą gdy jem. Mimo to- wcale nie utyłam,a wręcz przeciwnie-tak w jednej jak i drugiej ciąży schudłam w ciągu pierwszych miesięcy.( co mnie oczywiście załamywało) Moja więc rada- jedz i ulżyj sobie,będziesz miała czas na skorygowanie diety w następnych miesiącach. Nie znam skutecznego środka, a nie chciałam truć się chemią, szczególlnie przez pierwsze 3 m-ce. Muszę to napisać-to nie przejaw rozczulania się nad sobą- uporczywe,trwające bez ustanku przez cały boży dzień mdłości porównać można chyba tylko z jakąś straszną torturą. Pozdrawiam małpka Odpowiedz Link Zgłoś