Gość: kamjwe IP: *.chello.pl 10.11.06, 16:50 zle sie czuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: ciągle chora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:46 jak większość społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedrona Re: ciągle chora IP: *.chello.pl 10.11.06, 18:10 Czyli od urodzenia... No to nic tylko się powiesić. Ale radzę ,weź się Dziewczyno do roboty. Odkryj w sobie jakąś pasję. Poczytaj trochę, idź do kina, teatru, na spacer, na siłownię, ugotuj coś, spotkaj się ze znajomymi (tylko kto będzie chciał się z Tobą spotkać). Weź się w garść, a wszystko Ci przejdzie. Myśl pozytywnie i bądż optymistycznie nastawiona do świata mimo jego przeciwności, a na pewno Ci się poprawi... na duszy i ciele Powodzenia Biedrona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedrona Re: ciągle chora IP: *.chello.pl 12.11.06, 17:09 Rozumiem, że Ci się polepszyło... Zatroskana Biedrona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kimi Re: ciągle chora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:39 Też ciągle chorowałam. Od wakacji próbuję wzmocnić organizm i na razie jest lepiej, owszem pobolewa mnie czasem gardło i mam katar, ale poza tym czuję się ok. Najpierw zażywałam biostyninę, potem ribomunyl (zażywa się go z przerwami przez pół roku, teraz mam akurat przerwę). Od 2 tygodni łykam tran i staram się jak najwięcej chodzić na spacery, nawet, gdy pada. Do tego jem czosnek, kiełki, nasiona, dużo pomidorów, piję sok z marchwi. Życzę powrotu do zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś