Dodaj do ulubionych

niezwykly problem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:30
mam ogromny problem...otoz mam 17 lat i kilka dni temu po raz pierwszy
wspolzylam ze swoim chlopakiem.I sek w tym ze wejscie do pochwy mialam
przedzielone jakims dziwnym paskiem skory,jedynym problemem z tym zwiazanym
byly male klopoty z wyjmowaniem tampponu.Ale teraz to uleglo przerwaniu z
jednej strony i dziwnie odstaje.A w dodatku troche krwawilo,z tym ze nie
czulam bolu..czy ktos moze mi powiedziec co to jest ???
Obserwuj wątek
    • eyes69 Blona dziewicza? 15.11.06, 14:34
      Czego Cie uczyli na biologii?
      • Gość: coo?? Re: Blona dziewicza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:38
        jaka blona dziewicza?? i ona mi tak teraz dynda przy wyjsciu do pochwy ?? jakos
        nie wydaje mi sie zeby blona dziewicza byla przy asmym wejsciu do pochwy ??!!
    • Gość: lllllll Re: niezwykly problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:38
      jesteś tym samym trollem, który ostatnio opisywał swoją przygodę w kinie? zmień
      repertuar
      • Gość: nie moge Re: niezwykly problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:39
        chcialam sie tylko dowiedziec co to jest ale widze ze tutaj ciezko uncertain
    • Gość: bera Re: niezwykly problem IP: *.kosson.com 15.11.06, 14:39
      Błona dziewicza smileczasem przybiera takie nietypowe formy. Najczęściej występuje
      w kształcie obrączki, rzadziej w różnych postaciach przesłania wejście do
      pochwy.Krwawienie towarzyszy przerwaniu błony. Po pierwszym porodzie pozbędziesz
      się jej całkowicie.
      • Gość: dzieki bera hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:41
        dzieki bera ale czy to mozliwe zeby ona byla taka gruba i zebym ja normalnie
        widziala ??
        • maialina1 Re: hmm... 15.11.06, 15:02
          A nie mozesz raczej pojsc z tym do lekarza?
          Ja wcale nie sadze zeby to bylo normalne ze wisi sobie z pochwy jakis "pasek
          skory".
          Sorry, nie piszcie dziewczynie ze to normalne, bo u normalnych kobiet po
          przerwaniu blony dziewiczej nic nie dynda.
          • Gość: a wiec co ?? Re: hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 15:12
            wlasnie wlasnie i dlatego nie rozumiem oburzenia niektorych na zadane przeze
            mnie pytanie !! uczylam sie biologii i wiem tez ze moze byc to blona dziewicza
            bo moze on aprzybierac rozne formy jednak sposob jej przerwania i dosc duze jak
            na ta sytuacje krwawienie...to spotkal sie ktos z czyms takim ?? a d olekarza
            oczywiscie sie wybiore i to szybko ale chce wiedziec na co mam byc
            przygotowana ..a poza tym nie lubie niepewnosci ...uncertain
            • tamara33 Re: hmm... 15.11.06, 16:52
              Może on jednak miał gumkę....odklej...wink)))
              • Gość: :/ Re: hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 17:59
                aha widze ze wsparcie mam 100 % wielkie dzieki Tamara nabijaj sie dalej uncertain
                • Gość: Daria Re: hmm... IP: 95.108.103.* 28.07.13, 03:30
                  Nie przejmuj sie ! Też mam tak samo od ponad 2 lat z tym żyje do lekarza boje sie iść jak sie zerwało to pełno krwi pod prysznicem chyba z jakieś 15 minut stałam i zastanawiałam się co stało się.Do teraz nie wiem dokładnie co to jest , ale wiem że to normalne nie jest i Kobiety nie Powinna mieć takiego czegoś . Zdarza sie taki wybryk pewnie rzadko u kobiet a jednak . Ale raczej żadna z odpowiadających kobiet odprócz mnie nie czuje togo tak ponieważ nie żyje z takim problemem .
                  Pozdrawiam i wspieram smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka