barbi1 15.01.07, 13:55 Czy ktoś mógłby napisać, w jaki sposób używa się tych tabletek? Kupiłam "na spróbowanie" dwie sztuki i niestety nie mam instrukcji. Wdzięczna będę dozgonnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blekitnykoralik Re: Tabletki odbiałczające do soczewek 15.01.07, 14:17 z tego co wiem, bo używam 3-miesięczne, płyny do soczewek już odbiałczają miękkie soczewki. Używasz tabletek dodatkowo? Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Tabletki odbiałczające do soczewek 15.01.07, 14:48 jeszcze je produkuja?? wrzuca sie do pojemniczka z plynem po tabletce wrzuca soczewki na ok godzine ale nei pamietam juz dokladnie na ile pozniej soczewki wyjmuje, plucze plynem do soczewek i zaklada. Z tego co pamietam odbialczanie bylo kinieczne w przypadku soczewke rocznych tych miesiecznych sie nie odbialczalo, a teraz robia to plyny Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Tabletki odbiałczające do soczewek 15.01.07, 21:13 Tak, dodatkowo. Używam trzymiesięcznych i pani w optyku ostatnio wcisnęła mi toto. Odpowiedz Link Zgłoś