Dodaj do ulubionych

Zolte plamy na poduszce?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 20:17
Witam mam pytanie czy ktos z was spotkal sie z zoltymi plamami na poduszce
rano po przebudzeniu?Nie wiem co to moze byc czy nadmiar zolci?Nie jest to
tez makijaz ani loj z wlosow wydzielina a raczej plamy po niej zolte jasne na
poduszce prawdopodobnie z buzi nie mam kataru.Prosze pomozcie co to moze
byc.Serdecznie dziekuje i pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • natkaa66 Re: Zolte plamy na poduszce? 21.01.07, 21:21
      A nie jest to przypadkiem pot?Jeśli bardzo się pocisz w czasie snu?
      • Gość: gosc1 Re: Zolte plamy na poduszce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:31
        niestety nie na pewno nie plamy sa obu stronach uszu i na brzegu koldry gorna
        jej czesc
        • Gość: malpa w czerwonym Re: Zolte plamy na poduszce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:37
          to moze masz wyciek ropny z ucha? nie masz zapalenia albo ostatnio nie mialaś?
          • Gość: gosc 1 Re: Zolte plamy na poduszce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:39
            no wlasnie to dziwne ostatnio nie bylam chora rano uszy sa czysciutkie nos tez
            oczy tez w gardle tez czysto
    • Gość: malpa w czerwonym Re: Zolte plamy na poduszce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:24
      ja niestety spie z otwarta buzia (mam przerosniety migdalek gardlowy tzw
      trzeci)i wstyd sie przyznac ale sie czasem slinie w nocysmile moze to slina
      zaschnieta po prostu?
      • Gość: weirdo Re: Zolte plamy na poduszce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 23:08
        a może samopodpalacz? jeśli używasz, to może być to.
        • Gość: Maaaaaaaaa Re: Zolte plamy na poduszce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 13:30
          to jest ślina.
          • Gość: gosc1 Re: Zolte plamy na poduszce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 17:47
            niestety to nie slina spie z zamknieta buzia samoopalacza nie stosuje i nie
            stosowalam jeszcze pije ziola na cukrzyce moze one?juz sama nie wiem Pozdrawiam
            • natkaa66 Re: Zolte plamy na poduszce? 22.01.07, 19:01
              Często plamy są ze zwykłego spocenia się w czasie snu!
              Zauważ,że jak spocisz się pod pachami to też masz zółte plamy?
    • cza_arna Re: Zolte plamy na poduszce? 22.01.07, 20:26
      A może masz zepsute zęby??przez to ślina może mieć żółtawe zabarwienie (czasem
      nawet krwiste) i wypływając w nocy pozostawia takie brzydkie, żółte plamy.
      • Gość: Była palaczka Re: Zolte plamy na poduszce? IP: *.gdynia.mm.pl 22.01.07, 23:13
        A palisz papierosy?Jeżeli palisz to zrób coś takiego> zaciągnij się dymem
        papierosowym. a wypuść go na watkę przyłożoną do ust.Jeżeli będzie żółta to masz
        odpowiedz od czego .
        • Gość: Blanka Re: Zolte plamy na poduszce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 17:20
          Ja mysle,ze to jednak slina. W nocy spisz wiec nie mozesz byc pewna ze akurat
          nie otworzylas buzi.Ja nieraz tak mialam....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka