Gość: Kasia IP: *.range86-143.btcentralplus.com 23.03.07, 00:45 Czy ktoś wie po ilu dniach od zapłodnienia test wykrywa ciąże??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: test ciążowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 05:24 w dniach spodziewanej miesiaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: test ciążowy IP: *.gorzow.mm.pl 23.03.07, 15:42 a ja slyszalam,ze dop po ok 3 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: test ciążowy 23.03.07, 16:06 Zalezy ktory. Są takie testy ktore wykrywają już po 8 dniach (np. Stork), ale ja gdybym ujrzala na takim tescie wynik negatywny, to pewnie i tak bym mu do konca nie uwierzyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulek Re: test ciążowy IP: *.elartnet.pl 23.03.07, 16:38 dziewczyny, robilam sobie dzis rano, a to juz 21 dni po stosunku. test wyszedl negatywnie, wyrazna bordowa krecha, ktora pojawila sie praktycznie od razu. oczywiscie po jakims czasie znow zajrzalam i pojawila sie bardzo bladziutka druga kreska(po jakichs 10 min). myslicie ze ta druga kreska jest mniej wiarygodna? w sumei ejst napisane ze po ulywie 10 min wynik mze byc sfalszowany.czy te 21 dni to juz wystarczajacy termin? Odpowiedz Link Zgłoś
monia.147 Re: test ciążowy 23.03.07, 16:44 Może to oznaczać ciążę ,przy dwóch ciążach robiłam sobie test w dniu ,w którym miała wystąpić miesiączka a cykle miałam 22 dniowe i zawsze wynik był wyrażny- ciąża. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Powiem ci tak: 23.03.07, 16:55 Na moich testach (Storki wlasnie) jest nastepujący fragment w "instrukcji obslugi": są trzy rysunki przedstawiające test. Pierwszy rysunek to dwie wyraźne kreski, drugi rysunek to jedna wyraźna a druga niewyraźna, a trzeci rysunek to tylko jedna kreska. Opisy są następujące: rys. 1 - ciąża rys. 2 - ciąża rys. 3 - brak ciąży Niewyraźna kreska moze oznaczać że stężenie hormonow wystepujących w ciąży jest po prostu jeszcze niewielkie, ale gdyby w goóle ich nie bylo, to by się nic nie pokazalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulek Re: Powiem ci tak: IP: *.elartnet.pl 23.03.07, 18:03 kupie inny test. wzielam ten dzisiejszy pod inne swiatlo i ta druga kreska to tylko jakby cien, zreszta pojawila sie po wyznaczonym czasie. jak patrze w rzucie bocznym to ta bordowa jest przedluzona i z boku tez ja widac na materiale pod tasma a pod ta niewyrazna pustka.ale i tak lece zaraz do apteki.znow mam schizy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulek Re: Powiem ci tak: IP: *.elartnet.pl 23.03.07, 18:03 kupie inny test. wzielam ten dzisiejszy pod inne swiatlo i ta druga kreska to tylko jakby cien, zreszta pojawila sie po wyznaczonym czasie. jak patrze w rzucie bocznym to ta bordowa jest przedluzona i z boku tez ja widac na materiale pod tasma a pod ta niewyrazna pustka.ale i tak lece zaraz do apteki.znow mam schizy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulek Re: Powiem ci tak: IP: *.elartnet.pl 23.03.07, 19:23 chcialabym ale dopiero w przyszlosci a teraz wymyslam wlasne teorie. moja kolejna:czujnik-pasek przy ciazy)zamoczyl sie nazbyt gdyz do tego cienia tekturka jest troszke zoltawa w porownaniu z reszta, stad ten cien. kombinator ze mnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Powiem ci tak: 23.03.07, 21:46 O matko, wywal już ten test, bo zaraz zaczniesz wiersze z niego czytac! ) Hheheeheh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulek Re: Powiem ci tak: IP: *.elartnet.pl 24.03.07, 08:55 hahaha zeby nie bylo ze jestem swirusem, to zrobilam dzis drugi test, tym razem plytkowy i wyszla jedna krecha bez zadnych kolejnych cieni, niedomowien itp.a nawet poczekalam czy znow wała nie bedzie. teraz bede juz spiewac psalmy Odpowiedz Link Zgłoś