Gość: edytka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 09:56 Witam, mam tak 1 raz ( a mam już 30 lat) więc trochę się denerwuję mianowicie jestem w 15 dniu cyklu i od rana mam brązowe upławy co to może być?? Czy może to mieć związek z cyklem?? dodam że miesiączkuje regularnie i nie biorę tab.antykoncepyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: brązowe upławy a cykl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 13:28 pewnie plamienie,a nie uplawy.Moze srodek cyklu.Moj lekarz twierdzi,ze to co zdarza sie jeden raz nie jest symptomem choroby.Czasem tak sie zdarza.Dopiero wielokrotne pojawiajace sie objawy powinny byc zdiagnozowane.Zycze zdrowia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: brązowe upławy a cykl IP: *.aster.pl 19.10.08, 16:32 takie plamienie moze towarzyszyć owulacji. Może sie zdarzyc tak, że trwa aż do miesiączki(jakieś niedobory hormonalne) Miałam tak kilka razy w życiu. Lekarka mówi, że to może sie zdarzyć, nie wymaga leczenia jeśli nie występuje ciągle. Tak jak mówiła poprzedniczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: brązowe upławy a cykl IP: 91.104.101.* 20.10.08, 11:33 bosz...30 lat i zero znajomości własnego organizmu-podstaw wiedzy na temat cyklu miesięcznego- dostęp do lekarzy, internetu i takie pytania na forum zadawać.... Odpowiedz Link Zgłoś