Gość: Paula IP: 134.65.105.* 21.01.02, 13:43 Ile czasu wylegaja sie gnidy? mam ich troche we wlosach ale nie mam jeszcze wszy. Czy jest jakis sposob aby sie tego pozbyc poza obcinaniem wlosow? moze sa jakies domowe sposoby albo lekarstwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Jak pozbyc sie wszy? IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 14:04 jakies lekarstwa pewnie sa, babcie mi mowiela ze kiedys wyczesywalo sie gnidy grzebieniem i mylo sie glowe jakimis swinstwami.Domyslam sie ze te plyny byly na zywe wszy o grzebien wlasnie na gnidy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orka NAFTA IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 14:20 Włosy myje się naftą ( kupiona w aptece). Potem wyczesuje. Zabieg powtarza kilka razy. Nie martw się, po kilku myciach nie ma sladu. Nie daj się skusic na ścięcie włosów. To jest mało skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: NAFTA 22.01.02, 12:25 Wystarczy w najbliższej aptece poprosić o środek na wszawicę. Wykurowałem tak rodzoną chrześnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Jak pozbyc sie wszy? IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 16:56 i koniecznie wypierz poduszkę- i powłoczkę i wkład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sami Re: Jak pozbyc sie wszy? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.01.02, 18:19 Boze,kobieto podobno juz nie jestes taka mloda ,a nie wiesz jak pozbyc sie takich rzaczy ? Ale jak zrobic to 6 razy z brudasem, to wiedzialas.Wkurzasz mnie.ale pozdrawiam. Myslalam wtedy ze to zart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenarles Re: Jak pozbyc sie wszy? IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.14, 01:35 Na pozbycie sie wszy wedlug mnie tylko wyczesywanie. Chemiczne srodko, owszem, sa skuteczne, ale przy tym bardzo toksyczne. Jesli kogos przekonalem, to tutaj instrulcja wyczesywania: pozbyc-sie-wszy.blogspot.com/2014/02/poradnik-jak-pozbyc-sie-wszy.html Odpowiedz Link Zgłoś