Dodaj do ulubionych

Jak pozbyc sie wszy?

IP: 134.65.105.* 21.01.02, 13:43
Ile czasu wylegaja sie gnidy?
mam ich troche we wlosach ale nie mam jeszcze wszy.
Czy jest jakis sposob aby sie tego pozbyc poza obcinaniem wlosow?
moze sa jakies domowe sposoby albo lekarstwa?
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: Jak pozbyc sie wszy? IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 14:04
      jakies lekarstwa pewnie sa, babcie mi mowiela ze kiedys wyczesywalo sie gnidy
      grzebieniem i mylo sie glowe jakimis swinstwami.Domyslam sie ze te plyny byly
      na zywe wszy o grzebien wlasnie na gnidy.
    • Gość: orka NAFTA IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 14:20
      Włosy myje się naftą ( kupiona w aptece). Potem wyczesuje. Zabieg powtarza
      kilka razy. Nie martw się, po kilku myciach nie ma sladu. Nie daj się skusic na
      ścięcie włosów. To jest mało skuteczne.
      • sloggi Re: NAFTA 22.01.02, 12:25
        Wystarczy w najbliższej aptece poprosić o środek na wszawicę. Wykurowałem tak
        rodzoną chrześnicę.
    • Gość: gosia Re: Jak pozbyc sie wszy? IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 16:56
      i koniecznie wypierz poduszkę- i powłoczkę i wkład
      • Gość: Sami Re: Jak pozbyc sie wszy? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.01.02, 18:19
        Boze,kobieto podobno juz nie jestes taka mloda ,a nie wiesz jak pozbyc sie
        takich rzaczy ? Ale jak zrobic to 6 razy z brudasem, to wiedzialas.Wkurzasz
        mnie.ale pozdrawiam. Myslalam wtedy ze to zart.
    • Gość: Lenarles Re: Jak pozbyc sie wszy? IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.14, 01:35
      Na pozbycie sie wszy wedlug mnie tylko wyczesywanie. Chemiczne srodko, owszem, sa skuteczne, ale przy tym bardzo toksyczne. Jesli kogos przekonalem, to tutaj instrulcja wyczesywania: pozbyc-sie-wszy.blogspot.com/2014/02/poradnik-jak-pozbyc-sie-wszy.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka