Gość: staszekqw IP: *.mz.gov.pl / *.mz.gov.pl 07.01.04, 08:19 Witam Gdzie w Warszawie kupić karnisze? Jakie polecacie, czy kupowaliście coś ciekawego poza OBI, Leroy Merlin itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anonim Re: Karnisze? IP: 194.9.223.* 07.01.04, 09:44 W baumarketach jest jednak najtaniej, ale uwaga! w różnych marketach są różne karnisze o zbliżonych cenach i bardzo różnej jakości. Ja temat rozpoznawałem dość szczegółowo 2 tygodnie temu, zajeło mi to ok 2 tygodnie, ale chętnie podzielę się moim doświadczeniem. Osobiście wybrałem do domu karnisze Gardenia ale z tańszej serii Neron (wersja satynowa) - dostępne w OBI. Są bardzo podobne w Leroy Merlin ale znacznie gorszej jakości (nierównomiernosc lakieru, porysowane, gorzej wykończone uchwyty). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Karnisze? IP: *.acn.pl 07.01.04, 10:51 zajrzyj może na stronę www.karnisze.pl Ja swoje kupiłam w obi. Neron, wersja "białe złoto". Straszna tandeta wizualna, ale chciałam mieć jasne. Po zakupie okazało się, że owo "złoto" (które wyglądało jak wytarte papierem ściernym paski) to farbka i mozna je zmyć. Co też uczyniłam i mam teraz ładne karnisze ecru, gładkie, końcówki dokupiłam w ikei (wiklinowe) i do tego kremowe firanki i zasłonki. I wyszło mi coś z niczego. Acha, w castoramie, praktikerze i w leroyu te same karnisze ok. 20-30 zł drożej. Odpowiedz Link Zgłoś