Gość: malut71 IP: *.daewoo.com.pl 09.03.04, 13:04 Witam. Chcę kupić pralkę marki Electrolux, a konkretnie (jak na razie) ELECTROLUX EWT 1011. Czy jest to dobry wybór? Proszę o szybką odpowiedź. Inne propozycje mile widziane. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarytka Re: PRALKA ELECTROLUX? 09.03.04, 13:15 z elektroluxami jest tak (może z innymi pralkami też), że im bardziej nowoczesny model i więcej elektroniki, tym więcej kłopotów. Moi rodzice mają pralkę elektroluxa sprzed 5 lat i pralka sprawuje sie super. Ja kupiłam jej unowocześnioną wersję w 2003 i trochę się wściekłam jak zaczęła sama wybierać inny program, a serwis powiedział, że tak ma być. Ogólnie uważam, że im mniej elektroniki tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panan Re: PRALKA ELECTROLUX? IP: 217.153.60.* 09.03.04, 13:56 A jakie masz model tej pralki z 2003 roku? ten z wyswietlaczem LTD (czy jakos tak), gdzie mozna samemu zmieniac temeprature chyba co 5 st.? Bo własnie zastanawiam sie nad ta pralka, jezeli to rzeczywiscie ta samo to moze rozwaze bardziej uproszczony model Odpowiedz Link Zgłoś