monii92 14.04.04, 21:44 Witam. Zastanawiam się nad kupnem płytek tej firmy. Czy może mi ktoś powiedzieć coś o ich jakości. Dzięki M&M :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monii92 Re: Ceramika PILCH 15.04.04, 13:51 Halo... nikt nie zna?? A może jednak... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smartcat Re: Ceramika PILCH IP: *.abcdata.pl 15.04.04, 16:11 Ja kupiłem Pilcha płytke corina orzech jasna, właśnie kładzie ja glazurnik i mówi ze jest ok. Jak bedzie w eksploatacji czyli strona uzytkowa nie jest mi to jeszcze znana. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik35 Re: Ceramika PILCH 15.04.04, 16:19 monii92 napisała: > Witam. Zastanawiam się nad kupnem płytek tej firmy. Czy może mi ktoś > powiedzieć coś o ich jakości. > Dzięki > M&M :) Pilch Jasienica - mam jasminowa matowa glazure w lazience i terakote - tylko nie wiem jak sie te plytki nazywaja. Mam je od 9 m-cy i wg mnie sa ok, ale przy kladzeniu glazura byla delikatna plytki prze szlifowaniu sie kruszyly pozdrawiam magda Odpowiedz Link Zgłoś