Dodaj do ulubionych

parkiet Maharajah

19.08.15, 23:52
Szukam ekstra parkietu, desek. Czy ktos wie cos o deskach Maharajah? Nic o nich nie ma na forum.
Obserwuj wątek
    • marlenka3333 Re: parkiet Maharajah 22.08.15, 10:43
      Ktos cos wie cos? maharajahparquet.com ?
    • passsa5 Re: parkiet Maharajah 28.08.15, 18:41
      No pewnie :)
      Mamy almond, te jasne śliczne. Położone na wiosnę, na razie nie mam zastrzeżeń. No może tylko to, że trudno dobrać meble :D:D Ale dopiero się wprowadziliśmy.
      Mają taki egzotyczny pastelowy look. Chyba pójdę w białe meble.
    • mariola685 Re: parkiet Maharajah 17.09.15, 18:36
      Poczytaj na temat tych egzotycznych desek na tej stronie. Mysle, że w Faq znajdziesz wszelkie odpowiedzi na Twoje pytania. Moim zdaniem, jeśli kogoś stać i chce zainwestować w podłogę na lata, to warto je położyć. Sa trwalsze niż dębowe, mniej pracochłonne i wyjątkowo wyglądają. Co do mebli, to myślę, że w zależności od deski będzie łatwo dobrać kolor. Przy almondzie białe, albo kremowe będą wyglądały fajnie, więc dobrze kombinujesz passsa5.
      • kajka8383 Re: parkiet Maharajah 18.09.15, 08:35
        Parkiety Maharajah Parquet są przepiękne. Jeśli interesują Cię ich parametry techniczne to wejdź na ich stronę maharajahparquet.com/ - później zakładka Maharajah i Pytania i odpowiedzi. Z tego co wiem to drewno merbau, z którego są wykonane, jest obecnie najlepszym drewnem, z którego wykonywane są podłogi. Nadaje się do ogrzewania podłogowego. Poza tym te podłogi są bardzo eleganckie i stylowe - świetne do wnętrz prywatnych i ogólnodostępnych (np. restauracje). Nie miałam okazji widzieć takiej podłogi "na żywo", ale same drewno znam, gdyż interesowałam się nim podczas budowy własnego domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka