takajaka 06.01.05, 20:34 Chciałam zrobić daszek nad drzwiami wejściowymi do domu i do garażu. Czy możesz polecić mi kogoś solidnego z okolic Warszawy?? Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubiale1 Re: Daszek nad drzwiami 06.01.05, 21:45 A jak duży miałby być ten daszek? i z czego - kryty blachą, gontem, na pełnym deskowaniu, czy może z przezroczystego leksanu na metalowym ramiaku? Odpowiedz Link Zgłoś
takajaka Re: Daszek nad drzwiami 07.01.05, 09:18 Myślę, że nad drzwiami wejściowymi do domu jakieś 1,5 x 2 metry z lateksu na metalowym stelażu. Nad garażem może być mniejszy. Ponad to mam dużo innych rzeczy do zrobienia. Więc jeśli trafiłabym na kogoś solidnego - na pewno na daszku by się współpraca nie skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: Daszek nad drzwiami 07.01.05, 15:20 Pytałam, bo są gotowe daszki takie jak szukasz tylko chyba nieco mniejsze tzn płytsze niż 1,5 m. Widziałam ofertę np w Obi i w Castoramie. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: Daszek nad drzwiami 07.01.05, 15:21 www.kimarproart.pl/decora.html coś w tym stylu pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
takajaka Re: Daszek nad drzwiami 07.01.05, 18:06 Jejku, jest jeden taki śliczniutki. Jutro odwiedzę markety budowlane i zobaczę co tam jest. Tylko kto mi to założy .... Dziękuję bardzo. Miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
skardow Re: Daszek nad drzwiami 15.11.15, 22:38 Co jest najważniejsze przy dobieraniu zadaszenia nad drzwiami? Moim zdaniem trzeba bardzo dobrze określić wymiary ? szerokości, tak, aby dopasować go do rozmiarów drzwi i dostępnego "miejsca" na elewacji budynku oraz głębokości czyli odległość na jaką daszek będzie osłaniał przestrzeń przed budynkiem. Ja Ci polecam poliwęglanowy daszek nad drzwiami jak z tego linka www.metal-gum.com/ wygląda to estetycznie i pasuje do większości elewacji. Odpowiedz Link Zgłoś
skardow Re: Daszek nad drzwiami 15.11.15, 22:45 Co jest najważniejsze przy dobieraniu zadaszenia nad drzwiami?? Moim zdaniem trzeba bardzo dobrze określić wymiary ? szerokości, tak, aby dopasować go do rozmiarów drzwi i dostępnego "miejsca" na elewacji budynku oraz głębokości czyli odległość na jaką daszek będzie osłaniał przestrzeń przed budynkiem. Ja Ci polecam poliwęglanowy daszek nad drzwiami jak z tego linka www.metal-gum.com/ wygląda to estetycznie i pasuje do większości elewacji. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof3214 Re: Daszek nad drzwiami 27.04.16, 18:32 Polecam piccolux.pl - bardzo dobra i solidna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
tolkin01 Re: Daszek nad drzwiami 28.12.16, 15:40 Z czego chcesz wykonać daszek? Z płyt poliwęglanowych? Jakie masz drzwi wejściowe? Odpowiedz Link Zgłoś