Dodaj do ulubionych

Cyklinowanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:09
Szukam cykliniarza do ok. 90m parkietu plus schody. Bede wdzieczna za polecenie mi kogos.
Ewentualnie prosze o skladanie ofert przez samych cykliniarzy. Z tym, ze z gory uprzedzam|: panow
chetnych do wykonania pracy od zaraz za 20 i 25zl za metr mam kilku (czyli jednak ta stawka nie
jest taka okazyjna, bo panowie pracy nie maja i moga cyklinowac od jutra lub w innym dowolnym
momencie) - szukam takich, ktorzy wykonaja prace za mniejsze pieniadze, a jak nie znajde, to
wezme ktoregos z nich - tego kwiatu to pol swiatu :)

Praca jest w Warszawie (i pewnie dlatego proponowane mi sa takie ceny), ale moze ktos z Polski
zechce przyjechac na te kilka dni i troche zarobic - jest gdzie spac. Dlatego prosze rowniez o
namiary z innych miejsc niz Warszawa.
Prosze mnie nie zrozumiec zle, nie jestem tzw. "siersciuchem", ale przy takim metrazu impreza pod
tytulem "Cyklina i Lakierowanie" wyjdzie mi ponad 2500zl (zarabiacie tyle przez kilka dni? Ja niestety
nie :( ), a do tego jeszcze musze kupic chemie...
Obserwuj wątek
    • Gość: remontujacy Re: Cyklinowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 10:48
      zadzwon 0 502 230 902 p Tomek z wawy z tego co pamietam kasuje ok 15 zl za metr
      cyklinowania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka