Dodaj do ulubionych

parawany nawannowe

03.02.03, 11:10
czy ktos ma doswiadczenie z parawanem nawannowym?
nie jestem pewna czy to sie sprawdza, a nie mam za bardzo mozliwosci
zamontowania zaslonki, a raczej drazka do zaslonki (wanna bedzie asymetryczna
zaokraglona, a nie taka od sciany do sciany).

no i tez wazne pytanie ile to kosztuje?

dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam.

Obserwuj wątek
    • Gość: JK Re: parawany nawannowe IP: *.acn.pl 03.02.03, 19:02
      Nie wiem jak sie sprawuja parawany, ale w Leroy Merlin sa takie zaslonki z
      zakrzywiona prowadnica wlasnie do wanien zaokraglonych (druga sprawa, ze nie
      mam tez bladego pojecia czy one z kolei sie sprawdzaja w uzyciu). Tez mnie ten
      temat interesuje, bo wlasnie chce kupic taka wanne narozna asymetryczna
      zaokraglona. Te parawany to sa koszmarnie drogie (do takiej wanny jak sobie
      upatrzylam parawanik kosztuje 3/4 ceny wanny !!!).

Jak ktos juz ma taki parawanik albo zaslonke to niech cos napisze.
    • Gość: PIP Re: parawany nawannowe IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 08:49
      Mam taki parawan dosyć długo i sprawdza się znakomicie. Mój składa się na
      krótszy bok wanny, więc nie przeszkadza w normalnej kąpieli. Parawan który
      składał się ze stałej ścianki szerokości 70 cm plus 3 części składane o łącznej
      długości 1,3 m kosztował około 700,- zł. W zależności od ustawienia wanny w
      łazience można zrezygnować ze stałej ścianki i wtedy będzie na pewno tańszy.
      • Gość: XXL Re: parawany nawannowe IP: *.dtcentrum.pl 04.02.03, 17:07
        A gdzie kupawałeś swoj parawan i kto jest producentem?
        • Gość: PIP Re: parawany nawannowe IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 10:00
          Parawany są do kupienia w sklepach z wyposażeniem łazienek. Mój jest firmy
          SANPLAST, wtedy gdy go kupowałam mój model był nowością (około 2 lata temu).
          Wysoka cena wynikała z powodu tej stałej ścianki. Wypełnienie ramek mam z
          pleksi ale jestem z takiego rozwiązania zadowolona i nie chciałabym innego.
    • Gość: krecik Re: parawany nawannowe IP: proxy / *.k.mcnet.pl 05.02.03, 13:59
      niestety to droga impreza - myśmy dopiero co kupili, ale jeszcze nie mamy
      doświadczeń z używania. Ceny: od 460 do 700 (ew. 900 zależnie od rozmiaru). Te
      droższe są solidniejsze i każde skrzydło obraca się o 360 stopni więc parawan
      można swobodnie modelować.
    • Gość: svejk Re: parawany nawannowe IP: *.lasy.com.pl 13.02.03, 13:34
      ja do wnny asymetrycznej 160x110 kupiłem parawan dusholux za około 1500 zł
      ze szkła hartowanego w srebrze. składa sie na 3 części nad krótszym bokiem
      wanny i jest super szczelny

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka