Dodaj do ulubionych

Podłogi - co na podłogę?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 23:43
Zastanawiam się co położyć na podłogę ... dotychczas mam panele i jestem
zadowolony, ale niebawem będę remontował nowe mieszkanie i zastanawiam się
co może być lepszego ... Proszę, doradźcie !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: Podłogi - co na podłogę? IP: *.crowley.pl 22.06.03, 16:18
      Gość portalu: JOL napisał(a):

> Zastanawiam się co położyć na podłogę ... dotychczas mam panele i jestem
      > zadowolony, ale niebawem będę remontował nowe mieszkanie i zastanawiam się
      > co może być lepszego ...

Lepszego od paneli? W zasadzie wszystko ;) Panele drewniane, parkiet,
      wykładzina dywanowa...

J.
    • artekartek Re: Podłogi - co na podłogę? 23.06.03, 08:54
      Gość portalu: JOL napisał(a):

> Zastanawiam się co położyć na podłogę ... dotychczas mam panele i jestem
      > zadowolony, ale niebawem będę remontował nowe mieszkanie i zastanawiam się
      > co może być lepszego ... Proszę, doradźcie !!!

Witaj, ja jestem zauroczony deska podlogowa Barlinka, lecz cena!!. Wlasnie w tą
      sobote położylem panele podlogowe też Barlinek Victoria ( kupilem w Leroy za
      makro ). Wyszlo pieknie i nie moge oka na cieszc bo to sa panele fornirowane
      czyli warstwa lica nie jest nadrukiem lecz prawdziwe drewno. Ja kupilem dąb
      wyglada jak bym mial polozona klepke a moze i lepiej bo szpary nie beda sie
      robic. Pokazalbym zdjecie ale nie mam jak. Powiem tyle ze kosztowala mnie
      44zł/m2 teraz jest po 49

pozdrawiam Arti
      • Gość: JOL Re: Podłogi - co na podłogę? IP: incolnx* / 192.168.1.* 23.06.03, 10:27
        artekartek napisał:

> Gość portalu: JOL napisał(a):
        >
        > > Zastanawiam się co położyć na podłogę ... dotychczas mam panele i jestem
        > > zadowolony, ale niebawem będę remontował nowe mieszkanie i zastanawiam się
        >
        > > co może być lepszego ... Proszę, doradźcie !!!
        >
        > Witaj, ja jestem zauroczony deska podlogowa Barlinka, lecz cena!!. Wlasnie w

>
        Dzięki za info ...
        > sobote położylem panele podlogowe też Barlinek Victoria ( kupilem w Leroy za
        > makro ). Wyszlo pieknie i nie moge oka na cieszc bo to sa panele fornirowane
        > czyli warstwa lica nie jest nadrukiem lecz prawdziwe drewno. Ja kupilem dąb
        > wyglada jak bym mial polozona klepke a moze i lepiej bo szpary nie beda sie
        > robic. Pokazalbym zdjecie ale nie mam jak. Powiem tyle ze kosztowala mnie
        > 44zł/m2 teraz jest po 49
        >
        > pozdrawiam Arti

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka