IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 12:30
Znacie cenę położenia 1m2 płytek na podłogę w kuchni 30x30.
Oraz na ścianę 10x10 .Kafelkarz mnie zastrzelił ceną i chcę z wami
skonsultować .woj sląskie .BARDZO PROSZĘ O POMOC .
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: kafelki IP: *.compower.pl 27.12.03, 15:47
      U mnie miesięc temu ( Kraków)fliziarz brał 20 zł za m2
    • aankaa Re: kafelki 27.12.03, 20:58
      sprawdź czy w cenie, którą poda Ci fachowiec jest wliczone przygotowanie ściany
      (często trwa to dłużej niż samo kładzenie kafelków i wymaga nie byle jakiej
      precyzji)
    • janrenovate kafelki 28.12.03, 08:54
      Moja cena to 30zł za m2,podłoga i ściany.
      Chyba że trzeba równać tynki bądź kłaść tynki wówczas cena wzrasta,oczywiście.
      Jan
      0-694-908-737
    • Gość: Kafelkarz Re: kafelki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.03, 17:38
      Witam, nasza cena za kafelki podłogowe to 20zł od metra, a za scienne 25zł. Z
      przygotowaniem sciany. Jesli beda panstwo zainteresowani prosimy o kontakt pod
      nr. 507-216-064 Jarosław Piekielniak.

Aktualnie do kazdego zlecenia oferujemy 10% rabat. Dziekujemy za
      zainteresowanie.
      • Gość: zróbtosama Re: kafelki IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.12.03, 20:11
        Z jakiego miasta jesteś? Czy robisz też hydraulikę?
    • tomqx3 Re: kafelki 17.01.18, 14:31
      Jak już mowa o nowych kafelkach to proponuję zapoznanie się z technologią impregnacji kafelki aby utrzymać jak najdłużej nowy wygląd kafelki i fug kafelkowych. Myślę że przyda się to rozwiązanie zważywszy że ogranicza koszty czyszczenia i sprzątania powierzchni kafelkowych. W przypadku kafelek w restauracjach technologia ma jeszcze jedną zaletę, mianowicie dzięki efektowi easy clean bardzo łatwo usuniemy z zabezpeiczonej powierzchni kafelki substancje oleiste jak olei roślinny do smażenia ... Więcej o technologii możecie przeczytać w art hydrofobowy.pl/powloka-hydrofobowa/page/3/ Eco nano powłoki hydrofobowe bo tak brzmi potoczna nazwa to technologia dbająca o środowisko poprzez zmniejszenie ilości środków używanych do sprzatania a także zmniejszy agresywność tej chemii.
    • sambolejro Re: kafelki 18.01.18, 08:48
      Zadzwoń do kilku fachowców i się dowiesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka