Gość: resia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 12:30 Znacie cenę położenia 1m2 płytek na podłogę w kuchni 30x30. Oraz na ścianę 10x10 .Kafelkarz mnie zastrzelił ceną i chcę z wami skonsultować .woj sląskie .BARDZO PROSZĘ O POMOC . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: kafelki IP: *.compower.pl 27.12.03, 15:47 U mnie miesięc temu ( Kraków)fliziarz brał 20 zł za m2 Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: kafelki 27.12.03, 20:58 sprawdź czy w cenie, którą poda Ci fachowiec jest wliczone przygotowanie ściany (często trwa to dłużej niż samo kładzenie kafelków i wymaga nie byle jakiej precyzji) Odpowiedz Link Zgłoś
janrenovate kafelki 28.12.03, 08:54 Moja cena to 30zł za m2,podłoga i ściany. Chyba że trzeba równać tynki bądź kłaść tynki wówczas cena wzrasta,oczywiście. Jan 0-694-908-737 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafelkarz Re: kafelki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.03, 17:38 Witam, nasza cena za kafelki podłogowe to 20zł od metra, a za scienne 25zł. Z przygotowaniem sciany. Jesli beda panstwo zainteresowani prosimy o kontakt pod nr. 507-216-064 Jarosław Piekielniak. Aktualnie do kazdego zlecenia oferujemy 10% rabat. Dziekujemy za zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zróbtosama Re: kafelki IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.12.03, 20:11 Z jakiego miasta jesteś? Czy robisz też hydraulikę? Odpowiedz Link Zgłoś
tomqx3 Re: kafelki 17.01.18, 14:31 Jak już mowa o nowych kafelkach to proponuję zapoznanie się z technologią impregnacji kafelki aby utrzymać jak najdłużej nowy wygląd kafelki i fug kafelkowych. Myślę że przyda się to rozwiązanie zważywszy że ogranicza koszty czyszczenia i sprzątania powierzchni kafelkowych. W przypadku kafelek w restauracjach technologia ma jeszcze jedną zaletę, mianowicie dzięki efektowi easy clean bardzo łatwo usuniemy z zabezpeiczonej powierzchni kafelki substancje oleiste jak olei roślinny do smażenia ... Więcej o technologii możecie przeczytać w art hydrofobowy.pl/powloka-hydrofobowa/page/3/ Eco nano powłoki hydrofobowe bo tak brzmi potoczna nazwa to technologia dbająca o środowisko poprzez zmniejszenie ilości środków używanych do sprzatania a także zmniejszy agresywność tej chemii. Odpowiedz Link Zgłoś
sambolejro Re: kafelki 18.01.18, 08:48 Zadzwoń do kilku fachowców i się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś