Dodaj do ulubionych

the best kandydat

29.10.06, 20:10
uwazam ze najlepszym z obecnych kandydatow na burmistrza Checin jest ROBERT
JAWORSKI-
mlody, wyksztalcony i kreatywny czlowiek, ktory ma wiele ciekawych pomyslow
na rozwoj gminy i poprawe warunkow zycia jej mieszkancom - chce aby wreszcie
cos 'ruszylo' w checinach!!!
Obserwuj wątek
    • juju222 Re: the best kandydat 30.10.06, 18:22
      to żle uważasz
      • goolon Re: the best kandydat 30.10.06, 18:50
        wskaz lepszego
        • miggru Re: the best kandydat 31.10.06, 18:45
          Lepszy jest tylko ROBERT JAWORSKI :D ;D
          • kasia1131 Re: the best kandydat 31.10.06, 20:21
            A ja myślę ,że Witek jest największym "debeściakiem " w gminie.
            • supermenka26 Re: the best kandydat 01.11.06, 01:37
              Zgadzam się!
              Pod względem eliminowania niewygodnych i zatrudniania wiernopoddańczych, Witek
              jest największym "debeściakiem " w gminie.
              • goolon Re: the best kandydat 01.11.06, 22:52
                do supermenka26 -puszczam CI oczko;)

• stach85 Re: the best kandydat 01.11.06, 08:36
      do gloona!!!
      wlasnie jak to powiedziles "aby cos ruszylo w checinach"!!!! chyba tu nie
      chodzi o same checiny bo z tego co wiem to burmistrz jest przedstwaicielem
      calej gminy lacznie z okolicznymi wioskami!!!
      • goolon Re: the best kandydat 01.11.06, 22:48
        OCZYWISCIE ze piszac aby 'wreszcie cos ruszylo w Checinach' mialem na mysli
        cala gmine Checiny!!!
        • azazel.linux Re: the best kandydat 02.11.06, 09:31
          kazdy ma swojego kandydata na burmistrza mig i niech nie krytykuje innych
          wyborow, dla mnie ten caly watek jest jednym wielkim nieporozumieniem
    • hehahe Re: the best kandydat 06.11.06, 15:27
      g
      ł
      u
      p
      t
      a
      g
      ł
      u
      p
      t
      a
      g
      ł
      u
      p
      t
      a

g
      ł
      u
      p
      t
      a

• kornel37 Re: the best kandydat 06.11.06, 15:34
      człowieku, ktoś kto ma być burmistrzem ma zajmować się sprawami całej gminy i
      się tego nie bać i mieć o tym pojęcie, Jaworski miał swoją szansę i co? nic nie
      zrobił , bał się podpisywać dokumenty i wydawać decyzje, byłem u niego wiele
      razy i co? nie chciał brać odpowiedzialności za żadne decyzje, nie znał się na
      żadnym temacie i robiły się tylko zaległości w gminie, a interesanci wyżywali
      się na nas urzędnikach za Pobochę czy Jaworskiego,
      A imprezy, koncerty czy inne formy spędzania czasu? do tego nie potrzebny jest
      burmistrz wystarczy kreatyne towarzystwo, młodzież która wyjdzie z inicjatywą,
      daj spokój co ten Jaworski tu "ruszy" chyba tylko tyle że będzie się
      podporządkowywał Kołkiewiczowi i jemu załatwiał interesiki i biznesiki bo
      słyszałem że ma być zastępcą,
      BROŃ NAS PANIE BOŻE OD TAKIEJ WŁADZY!!!
      • agamiku do kornel37 06.11.06, 22:47
        Po pierwsze to Boże broń ale przed takimi urzędnikami!!!!!!!!!!!!!!
        to juz staje sie śmieszne bo każdy krytykuje każdego-jeśli jesteś taki mądry i
        znasz gmine od podszewki(jak sądzę pracujesz w urzędzie)to czemu do licha nie
        wystartowałeś w tych wyborach????czemu nie przyciągniesz do siebie tych młodych
        kreatywnych ludzi i nie zorganizujecie czegoś interesującego? Odpowiedz jest
        jedna-bo Ci sie nie chce a tych co chcą coś zmienić to najlepiej
        krytykowac.Najwygodniej usiąść do komputera i oczernic kilka osób bo jesteś
        anonimowy.Aż 4 z 6 kandydatów na burmistrza już pełniło jakieś funkcje w naszym
        urzedzie-przytocz mi i może jeszcze kilku innym osobom kto z nich zrobił coś
        dobrego dla tej gminy?dlaczego tylko krytykujesz Jaworskiego?Pani Macjejczyk
        spedziła w tym urzedzie chyba ze 20 lat i co sie od tego czasu zmieniło?A pan
        Chabik czym sie zapisał w historii tego miasta?tez juz byl wice i co?zreszta
        jego kandydatura dziwi mnie najbardzie po tych wszystkich doniesieniach o
        jego "sukcesach" na bazarach w kielcach ...A pan Pobocha?własnie jedno Ci
        powiem jako petent tego waszego urzędu od siedmiu boleści-Wam własnie potrzebna
        jest zmiana bo panują tam jeszcze stare,komunistyczne przyzwyczajenia-cały czas
        myślicie że to my jesteśmy dla Was a taka jest prawda że urzędnik jest dla
        petenta, za to bierzecie pieniądze żeby nas miło,kulturalnie i fachowo obsłużyć-
        i w momencie kiedy znajdą sie ludzie którzy mówią to wam bez ogródek jest
        problem i trzeba na kogoś zwalić wine-najlepiej na burmistrza!
        zresztą uważam że każdy ma prawo do swojego głosu i odda go tak jak bedzie
        chciał wiec po co to obrzucanie błotem ? ty glosujesz na swojego kandydata ja
        na swojegoi i żadne takiego typu wypowiedzi jak Twoja i tak nie wpłyną na
        zmiane mojej decyzji!i myśłe że nie tylko mojej
        pozdrawiam
        • miki0077 Re: do kornel37 10.11.06, 10:24
          To że w urzędzie jest tak jak jest, to każdy z nas wie, niestety potrzebne są
          zmiany, i dlatego potrzebny jest ktoś kto zrobi tam porządek i nie tylko tam,
          też zakład gospodarki komunalnej ledwo przędzie i co robi?
    • haber5 Re: the best kandydat 10.11.06, 22:56
      najlepiej jakby wszyscy zostali burmistrzami1!!ale by sie klucili!!!z ktorej
      strony chodnik w gminie wybudowac!!heh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka