Dodaj do ulubionych

Problemy z włosami

17.11.10, 16:35
Problemy z włosami mam od paru lat, wszystko zaczelo sie w okresie dojrzewania. Patrzac na zdjecia przypominam sobie jak kiedys miałam piękne, mocne i lśniące włosy. Teraz to jakaś masakra, włosy się przetłuszczają, wypadają. Byłam z tym u mnóstwa lekarzy, żaden z nich nie wiedział co mi dolega. Problem może mieć przyczyny hormonalne, ale nie jest to pewne;/ Nie pomogly zadne suplementy, antybiotyki, szampony, dziennie potrafilam stracic z 300 wlosow.
W końcu postanowiłam udać się na zabiegi zagęszczenia włosów i trychologiczne - wtedy było już naprawdę tragicznie. Klinika Hair Lab jakby ktoś pytał, profesjonalny
zabieg, teraz wrocilam do normalnego funkcjonowania. Nie musze sie juz martwic o to jaki zalozyc kapelusz...cudowne uczucie. Zycze wszystkim zeby rowniez sobie z tym problemem poradzili.
Obserwuj wątek
    • candymandyy Re: Problemy z włosami 11.04.13, 11:00
      Ja na szczęście aż takich problemów z włosami to nie mam. Ale moja przyjaciółka miała i włosy wypadały jej garściami. W jej przypadku akurat sprawdził się [url=http://dermalab.pl/18,revita.html]szampon na wypadanie włosów[/url] i przyspieszenie porostu - ten spod linku. I obie byłyśmy w szoku, że szampon pomógł.. co prawda włosy nie odrosły już za kilka dni, ale powoli. Ale mimo to można to uznać za sukces. Bo wcześniej stosowała mnóstwo innych i nic nie pomagało...
    • magdanowakowska2 Re: Problemy z włosami 07.10.15, 18:57
      Spróbuj naturalnymi sposobami, trzeba systematyczności i cierpliwości, ale jestem najlepszym przykładem na to, że można odnieść sukces. Polecam przede wszystkim ten artykuł, ale przeszukaj też zakładkę o zdrowie, bo wiele jest na temat włosów (choćby fajny tekst o olejowaniu) i naturalnego wzmacniania: www.zfilizankakawy.pl/2015/06/moje-sposoby-na-wypadajace-wosy.html
    • taminka27 Re: Problemy z włosami 28.12.15, 22:09
      A ja uzywałam kasułek oeparol piękna skóra, włosy i paznokcie. I naprawdę pomogło. Włosy przestały wypadać, stały się gęściejsze i nawet paznokcie są twardsze.
    • renata.golata Re: Problemy z włosami 22.03.16, 10:45
      Ale czy te zabiegi trychologiczne trezba często powtarzać, żeby zadziałało?
      Jest to trochę czasochłonne nie mówiąc już o portfelu.
      Badam teraz temat, bo coś mi się ostatnio włosy głowy nie trzymają, ale żadne tabletki, odżywki czy szampony do tej pory mi nie pomogły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka