Gość: baha IP: 212.191.200.* 10.04.02, 13:28 Czy ktoś ma namiary na dobrą klinikę ? A może ktoś zna temat z własnego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majki Re: KOREKCJA NOSA :( IP: *.tlsa.pl 12.04.02, 12:46 Nie przyjemna sprawa. Najgorsze jest łamanie kości. Moja rada: lekarze tylko wypróbowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeanny Re: KOREKCJA NOSA :( IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 00:39 Łamanie kości? Ale to chyba w zależności jaki zabieg??? I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KOREKCJA NOSA :( IP: 2.3.STABLE* / *.ica.net 28.04.02, 07:47 Polecam szpital w Polanicy, zwlaszcza, jezeli jest to powazniejsza sytacja. Odwiedzilam wielu lekarzy przed i jedynie tam wzbudzono moje zaufanie. A teraz jestem naprawde zadowwolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOYA Re: KOREKCJA NOSA :( IP: *.idzik.pl 28.04.02, 12:55 W zależności od stopnia zestrugania kości nosa a to jest podstawą dokonywanej korekcji - dłuższe lub krótsze dochodzenie do "normalnego" wyglądu. Musisz być psychicznie przygotowana na : szok po, straszne zasinienie okolic nosa wraz z oczodołami (a to trwa w zależności od osobniczych cech) od dwóch tygodni do kilkunastu tygodni, niestety towarzyszący ból (i tu też w zależności od indywidualnego progu bólu)od tygodnia do ........? cała gama maści, kremów, itd. itp. Wogóle cała sprawa jest warta cierpienia tylko pod warunkiem że to jest RZECZYWIŚCIE NIEZBĘDNE I SZPECI. W przeciwnym razie to nie ma najmniejszego sensu. Może zgłoszą się inni o odmiennych odczuciach ? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś