Dodaj do ulubionych

czy to może zatoki?

IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 21:33
Mam takie pytanko, czy zapalenie zatok może objawiac sie oprócz bólu głowy
takze nasilającym sie bólem po pochyleniu głowy przy schylaniu się? A raczej
takim trudnym do określenia uczuciem - coś jakby cała zawartość głowy
koncentrowała sie w jednym miejscu - i nie jest to wcale smieszne )-:
Mam pewne obawy w tym kierunku - właśnie pzechodziłam grubsze przeziębienie i
tak mi zostało. Proszę tylko o serio komentarze. Z góry dziękuję. Co robić?
RTG?
Obserwuj wątek
    • bezzzz Re: czy to może zatoki? 09.10.04, 22:20
      tak, to najprawdopodobniej od zatok:) idź jak najszybciej do lekarza bo moze sie
      to źle skończyć
      • Gość: marta Re: czy to może zatoki? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 22:40
        Dzięki za odpowiedź - pójdę w poniedziałek. Chyba mogło byc tak, że zatoki
        miałam chore już wczesniej (przed przeziębieniem) - bardzo często bolała mnie
        głowa, prawie codziennie. I ja głupia łykałam te tabletki, tłumacząc sobie
        wszystko przepracowaniem..
        • patyczako Re: czy to może zatoki? 09.10.04, 22:49
          zatoki szczegolnie bola rano gdy po nocy wszystko tam zalega... zwlaszcza przy
          schylaniu... musisz udac sie niezwlocznie do laryngologa...
          • Gość: Do patyczako Re: czy to może zatoki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 20:24
            I jak twoje zatoki,co powiedział lekarz i co ci przepisał. Mojego tatę także
            boli głowa,zrobił pzreświetlenie zatoki i lekarz powiedział,że nic nie widzi.
            Poszedł do neurologa a ten że to zatoki, dał jakieś leki i przeszło. Teraz
            katar i znów ból głowy. jeśli ktoś może mi coś doradzić, to z góry dziękuję.
            Ania.
            • Gość: Do Ani Re: czy to może zatoki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:07
              Spróbuj takiej metody jest bardzo skuteczna przy leczeniu zatok.Kup w skepie
              zielarskim nasiona gorczycy tak ze 2,3 opakowania uszyj taki mały woreczek wsyp
              te nasiona do niego i zaszyj.Tato niech robi sobie okłady tym woreczkiem na
              zatoki jak tylko ma taka możliwośc lub na noc to daje dobre efekty.Aga
            • patyczako Re: czy to może zatoki? 13.10.04, 21:36
              no coz z moimi zatokami skonczylo sie zle tzn. byly 2x przeplukiwane - okropne
              doswiadczenie i podany mialam jakis silny antybiotyk (nie pamietam nazwy) ale
              bylo to doslownie kilka tabletek... za to teraz czasami gdy w zimne wietrzne
              dni bola mnie zatoki to lykam polopiryne S i wapno i pomaga ...taki sposb
              gdzies tam wyczytalam...
    • Gość: Ania-sss Re: czy to może zatoki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:16
      Czy te okłady z gorczycy kładzie się tak na sucho i jak długo je trzymać.
      Dzięki za rady.
      • Gość: Do Ani Re: czy to może zatoki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:27
        Tak, po zaszyciu woreczka juz mozna robic okłady.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka