Dodaj do ulubionych

na REFLUKS pomaga mi tylko METOCLOPRAMIDUM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 12:47
al em askutki oboczne takie jak nadmierny wzrost aldosteronu , czyli hormonyu
zatrzymujacego woe pod skora i pozbywajacego sie potasu, prezz to moja
sylwetka jest plaska i zmeczona mam such askore od tego, ale na refluks mi
pomaga , , bo controloc ponoc najlepsze lek nic ni edzila n amnie, mam tez
prezpukline roztworu prezlykowego i zapalenie zalodla ale to wszytko przez
ten refluks pewnie, chce dorzucic diurektyk osczedajacy potas ktory
wstrzymuje zkolei wydzilanie aldosteronu, co sadzicie/ mozna brac oba przez
dluzszczas? spinol?
Obserwuj wątek
    • Gość: dziewczyna Re: na REFLUKS pomaga mi tylko METOCLOPRAMIDUM IP: *.aster.pl 23.10.04, 13:08
      jesli tobie pomaga to ok... ja już brałam wszystkie leki losec controloc prazol
      metoclopramid i nabawiłam się w kóńcu drożdżycy przewodu pokarmowego... co do
      matocloparamidu... wiesz 3 profesorów mówiło mi że absolutnie nie można go brać
      stale jest za bardzo szkodliwy na organizm tylko przez 10 dni góra pożniej już
      nie właśnie ze względu na to co piszesz... jest jeszcze jeden lek którego nie
      stosują gastrolodzy bo jeszcze o nim nie wiedzą jest to drogi lek ale warto
      wypróbować mój chirug który mnie operował na refluks właśnie miałam to samo co
      Ty kazał brać mi lek niemiecki o którym jeszcze gastrolodzy nie wiedza jest to
      obecnie najlepszy lek na rynku ale już w POLSCE chodz rzadko w aptekach w
      leczeniu refluksu bez szkodów ubocznych jeśli chcesz to ci podam tylko musze
      go znaleśc bo nie pamietam nazwy... i w refluksie stosuje się jeszcze baclofen
      wiem że pomaga bo jestem leczona naprawde najnowszymi lekami ... u 2
      najlepszych profesorów i operował mnie najlepszy specjalista od spraw refluksu
      w polsce który naprawde zna się w tej materii
      • Gość: ja Re: na REFLUKS pomaga mi tylko METOCLOPRAMIDUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 13:19
        no a jak si enazywa ten lek? a mozesz zadzwonic do niego i sie spytac? a czy
        zostala co blizna po operacji?
      • justynaaa6 Re: narefluks pomaga mi tylko metoclopramid 12.11.15, 20:52
        Wspomniałas że operowano Cię na refluks, jak się czujesz po tej operacji? Mam 24 lata i chyba też będę musiała poddać się tej operacji. Opowiedziałabyś więcej o tej operacji? bo znalazłam wiele różnych opini negatywnych i pozytywnych i nie wiem czy się zdecydować. I mogłabyś podac mi namiary na tego lekarza?
        Z góry dziękuję za odpowiedz, bo jestem w tak głębokiej depresji, że nie wiem co ze sobą zrobić.
    • bambus_us Re: na REFLUKS pomaga mi tylko METOCLOPRAMIDUM 25.10.04, 00:47
      Refluks czyli zgaga .Miewalem to .W tej chwili nie pamietam co to
      jest ,przeszlo bez tabletek .Nie wiem czy tobie tez bez tabletek by
      przeszlo ,mnie przeszlo .Nie jem weglowodanow ,albo jem ale bardzo malo .Takze
      nie wiem co to jest bol glowy juz od roku .
      • bardu Re: na refluks 14.11.15, 21:35
        Zgaga to zgaga, a nie refluks. Jest jedynie jednym z licznych objawów refluksu. Refluks to poważna choroba, w ciężkich przypadkach może doprowadzić nawet do śmierci, więc nie wypisuj głupot. Leczyć trzeba, dieta oczywiście też wskazana, bo łagodzi objawy choroby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka