Gość: Jadwiga IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.01, 14:56 Jacek, mój syn ma 15 lat. Ostatnio weszlam do jego pokoju i zlapalam go przy onanizowaniu sie. Od razu opuscilam pokój. Jak mam teraz postepowac. Jacek unika mnie od tego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student Re: Mój syn onanizuje sie IP: *.library.uu.nl 07.06.01, 15:46 a co ma robic,po co wchodzilasmu do pokoju,mozliwe ze bedzie mial teraz jakies zaburzenia na tle seksualnym(serio),np.nie mozliwosc wspolzycia z kobietalub wogoleprzestanie interesowac sie seksem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Mój syn onanizuje sie IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 00:52 Trzeba było pukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halszka Re: Zachowaj dużą powściagliwość IP: 195.94.207.* 08.06.01, 12:18 Radzę, o zachowanie dużej powściągliwości. Nie rob wiekszego problemu. Przecież to jest taki wiek, dla chlopców. Halszka Odpowiedz Link Zgłoś
nanook Re: Mój syn onanizuje sie 08.06.01, 14:28 ... najlepszy dowod na to, ze chlopak rozwija sie zdrowo i normalnie. dla was obojga maly szok ale rowniez bardzo dobra szansa nawiazania blizszego kontaktu (o ktory nie tak latwo w okresie dojzewania). musicie krotko i swobodnie porozmawiac, ze jest to calkiem naturalne i dla kazdego zdrowo myslacego, normalnego czlowieka, oczywista forma zaspokojenia (w tym wieku tak intesywnych) fantazji erotychnych. =:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Mój syn onanizuje sie IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.01, 20:00 a zostal on uswiadomiony przez ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Mój syn onanizuje sie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 20:45 Jasne że to jest jak najbardziej naturalne, powinnaś z nim o tym porozmawiać. A najlepiekj aby to zrobił ojciec. Niestety uważam że lekki uraz pozostanie, i chłopak będzie się bardziej kontrolował w domu, ale nie uważam że może to spowodować aż takich urazów o jakich pisał kolega na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Mój syn onanizuje sie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 08:44 Ależ Cię tu spotkał ostracyzm, Jadwigo, jeszcze trochę i by Cię pogryźli... Stało się i już. Najważniejsze , moim zdaniem, by teraz nikt nie czuł zażenowania czy nie miał poczucia winny. Przecież więzi między matką i synem buduje się całe zycie, takie zdarzenie nie jest w stanie zachwiac nimi. Podobną konsternację mógłby przeżywać syn "przyłapując" Was rodziców w chwili intymnej. Jestem pewna, że jeśli tylko otworzycie się trochę, wyjdziecie do siebie, np. przy pomocy szczerej, ciepłej rozmowy (zakładam, że umiecie tak rozmawiać) problem powoli ostygnie. Bądź przyjazna, wyrozumiała, porzuć poczucie winy, czas potrafi czynić cuda, o ile zamiast panikować zajmiesz się odbudowywaniem wzajemnego szacunku i poczucia zrozumienia. ps. mnie też kiedyś przyłapali w sytuacji, w której żaden nastolatek nie chciałby być widziany przez rodziców; obrócili to wszystko w żart, potem się z tego rechotaliśmy, choć szok i niesmak był na początku po obu stronach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Mój syn onanizuje sie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 15:15 A tak w ogole dlaczego onanizm jest uznawany za cos zboczonego? Tzn. w niektórych kręgach. Np.: Dla dobryhc kumpli nie jest to temat do przemilczenia, za to (z moich doświadczeń) nawet najlepsze koleżanki nie potrafią o tym rozmawiać chociaż statystyki dają do myślenia, że cos co robi 75% kobiet nie jest czymś nienormalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarik Re: Mój syn onanizuje sie IP: 157.25.130.* 13.06.01, 16:54 Cóż, syn mojej matki też. Szkoda, że był tak nieostrożny, ale to nie choroba, tylko objaw zdrowia. Ja bym udał, że nie widzę, a przy innej okazji, jeśli temat samoistnie wypłynie to bym powiedział, że potrzeby seksualne są naturalne i taka forma ich rozładowywania z pewnością lepsza niż szukanie panienek w tak młodym wieku. A tych co zalecają kąpiele, sport i co tam jeszcze na powstrzymanie to bym po prostu wyśmiał. Hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryska Re: Mój syn onanizuje sie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 22:41 Córka mojej matki, zdecydowanie starsza od bohatera dyskusji, tez. Kochani dyskutanci jak widzę , w większości przypadków, albo nigdy nic nie mieli z tym wspólnego, albo tylko we wczesnej mlodosci. Oj, czy to aby nie Altzhaimer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Mój syn onanizuje sie IP: 194.92.234.* 14.06.01, 19:39 Powiedz mu, zeby poszedl sie wyspowiadac. Wizyta u ksiedza z pewnoscia oczysci go z tak niecnego czynu. Tylko czy dostanie rozgrzeszenie? Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Ni Re: Mój syn onanizuje sie IP: *.dialinx.net 16.06.01, 16:07 Nie sluchaj tego goscia od spowiedzi. Moj brat sie raz z tego wyspowiadal i ksiadz go tak chamsko potraktowal, ze brat od 10 lat do spowiedzi nie byl. Prawda jest taka, ze prawie kazdy to robi. Ja tez. Moze tez powinnas sprobowac. To nic zlego, naprawde... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Mój syn onanizuje sie IP: 194.92.234.* 19.06.01, 17:12 Przeciez zartowalem. Tak nawiasem mowiac mam isc do spowiedzi, bo zostane chyba wojkiem chrzestnym i tak mi sie nie chce isc do tych czarnuchow... > Nie sluchaj tego goscia od spowiedzi. Moj brat sie raz z tego wyspowiadal i > ksiadz go tak chamsko potraktowal, ze brat od 10 lat do spowiedzi nie byl. > Prawda jest taka, ze prawie kazdy to robi. Ja tez. Moze tez powinnas > sprobowac. To nic zlego, naprawde... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Mój syn onanizuje sie IP: 195.94.207.* 19.06.01, 11:49 Nareszcie będzie miałsprawnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Ni Re: Mój syn onanizuje sie IP: *.dialinx.net 24.06.01, 00:00 Hey, Krzysiek, kamien spadl mi z serca ze zartowales. Jak udaly sie chrzcinY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupaga Re: Mój syn onanizuje sie IP: *.officedepot.com.pl 28.06.01, 22:16 A nawet jak go bedziesz chciała powstrzymac i bedziesz mu zakladala kajdanki, pasy cnoty i wyjmiesz drzwi do pokoju to i tak znajdzie 1000000000 sposobów zeby zalatwic to co lubi...nie w domu, to u kolegi albo w ubikacji w szkole. Bez obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybeńka Re: Mój syn onanizuje sie IP: *.chello.pl 13.07.01, 15:16 Witam w klubie! Muszę przyznać, że b. miło sie was czyta, aż dziwne, że nikt nie potępia. Podpisuję sie wszystkimi kończynami pod tym, co wyżej. Matka zawsze wszystko wyolbrzymia, a Wy pomogliście Jej sprowadzić sprawę do właściwych wymiarów (mam nadzieję). Też mam syna i nadzieję, że zachowam ten zdrowy rozsądek także na potem (teraz ma 3 mies., ale b. lubi ciągnąć sie za siusiaka,odezwę sie jak wyrośnie z pieluch, bo wybitnie mu w tym przeszkadzają). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregg Re: Mój syn onanizuje sie IP: 217.98.120.* 30.08.01, 22:35 Mój chrześniak gdy miał ok. 8 miesięcy to był bardzo zadowolony, gdy trzymał się za siusiaka!!! Czy to dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Mój syn onanizuje sie IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 13.07.01, 15:49 Nie wchodz do pokoju syna bez pukania. Jest juz duzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WILD Re: Mój syn onanizuje sie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 00:08 Ja zacząłem onanizować się w wieku 13 lat . Teraz mam 29 i nie widzę powodów by tego nie robić . Odpowiedz Link Zgłoś
mesco Re: Mój syn onanizuje sie 24.07.01, 12:13 Gość portalu: Andy napisał(a): > Nie wchodz do pokoju syna bez pukania. Jest juz duzy. ----- ile ma lat? onanizuje sie on juz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek Re: Mój syn onanizuje sie IP: *.prosoft.com.pl 24.08.01, 23:48 To znaczy,że przeszedł okres pokwitania i jest najnormalniejszym chłopcem pod słońcem. Onanizują się wszyscy zdrowi chłopcy. Potem maja dziewczyny i juz nie musza się onanizować. zachowaj spokój. Syn jest zdrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Mój syn onanizuje sie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 18:46 Najlepszym sposobem, aby się przestał onanizować jest wypłacanie mu po 100 zł kieszonkowego na tydzień i poinformowanie go, żeby za te pieniądze poszedł sobie do agencji towarzyskiej. Odpowiedz Link Zgłoś