Dodaj do ulubionych

Wafle firmy KUPIEC w kosmetyce

11.09.09, 10:40
Wafle r.K. mają wielorakie i dobroczynne zastosowania w domowym SPA. Na przykład:
- ciepła kąpiel z dodatkiem pokruszonych w.f.K. wspaniale wygładza skórę i pozwala pozbyć się na zawsze cellulitisu (wystarczą 3 kąpiele!)
Po serii 5 kąpieli wraca potencja!
- maseczka z w.f.K. zmieszanych z ciepłym mlekiem idealnie wygładza skórę. Moja 90-letnia sąsiadka pozbyła się w ten sposób wszystkich zmarszczek i już znalazła 20-letniego kochanka (którego karmi zdrowymi i pożywnymi daniami na bazie w.f.K.
Obserwuj wątek
    • trusiaa Re: Wafle firmy KUPIEC w kosmetyce 11.09.09, 10:50
      Slogan "Pij mleko!" odchodzi w zapomnienie.
      Teraz obowiązuje hasło: Jedz Wafle r.K. - będziesz wielki!

Małemu - urośnie, niedouczony - zostanie Kimś!
    • dyrektorka_negacja Re: Wafle firmy KUPIEC w kosmetyce 11.09.09, 11:55
      Oh, wafle r.f.k. mają szerokie zastosowanie nie tylko w kosmetyce. Ja na
      przykład wyrzuciłam swój stary, niewygodny, niezdrowy_dla_kręgosłupa materac i
      śpię na ułożonych na podłodze w.f.k. Wszystkie, nękające mnie do tej pory, bóle
      pleców przeszły jak waflem schrupał! Czuję się jakbym była o 25 lat młodsza (a
      biorąc pod uwagę, że tyle właśnie liczę - czuję się jak nowo narodzona)!! Dziś
      zamierzam wymienić swą podściółkę i wyprubuję najnowsze w.f.k. o smaku i zapachu
      świeżo skoszonej trawy. Dzięki temu będę się czuła jak bym spała na łące:)
      Od dłuższego też czasu w szafach rozkładam lawendowe w.f.k. - odstraszają mole,
      a ja, kiedy się ubieram i natknę się na takiego wafelka radochę mam, że chej! I
      dzień od razu staje się piękniejszy.
      A czy ktoś z was używa może świerkowych w.f.k. jako choinki zapachowej w
      samochodzie? Słyszałam, że sprawdzają się rewelacyjnie. Zamierzam kupić samochód
      właśnie po to, aby wypróbować ten pomysł. NIe chcę bowiem pozbawiać się
      jakiejkolwiek okazji wykorzystania w.f.k., które są miłością i sensem mego
      jestestwa.
      • beatrix-kiddo Re: Wafle firmy KUPIEC w kosmetyce 13.09.09, 13:56
        dyrektorka_negacja napisała:

> A czy ktoś z was używa może świerkowych w.f.k. jako choinki zapachowej w
        > samochodzie? Słyszałam, że sprawdzają się rewelacyjnie.

Droga Dyrektorko! Co prawda nie używam świerkowych w.f.K. jako choinki zapachowej, za to ostatnio, gdy przebiłam oponę, to zamiast męczyć się ze zmianą koła, szybciutko wyciągnęłam z bagażnika opakowanie wafli firmy Kupiec, pośliniłam wafelka i zakleiłam nim dziurę w oponie! Dzięki temu bezpiecznie i szybko dojechałam do celu, czyli do supermarketu, gdzie nabyłam zapas moich ukochanych wafli firmy Kupiec.
        Zatem jak już zakupisz autko, koniecznie miej w bagażniku paczkę w.f.K. - jak znalazł na dziurawą oponę, jak i zapewne przewód paliwowy!
    • beatrix-kiddo Re: Wafle firmy KUPIEC w kosmetyce 11.09.09, 13:58
      Zapomniałam dodać, że wafle firmy KUPIEC, rozdrobnione i zmieszane ze spirytusem, doskonale wpływają na porost włosów! Wystarczy taką papkę nałożyć 2 razy na noc, przykrywając foliowym czepkiem, a obudzimy się z bujną czupryną niczym Tarzan. Mąż kuzynki przyjaciółki ciotki mojej chrzestnej wypróbował i z łysego misia stał się misiem owłosionym. To działa!!!!!
      Jeżeli natomiast Wafle firmy KUPIEC wymieszamy z miodem, a następnie nałożymy na nogi, to pozbędziemy się zbędnego owłosienia raz na zawsze! Depilator dotychczas używany możemy spieniężyć na Allegro, a uzyskane środki przeznaczyć na zakup wafli firmy KUPIEC, które nie mają sobie równych!
      • wroblica Re: Wafle firmy KUPIEC w kosmetyce 11.09.09, 16:00
        A wiecie, że pożywne i delikatne wafle ryzowe KUPIEC z dodatkiem
        grubo mielonej soli pomagają skutecznie pozbyć się tak
        nielubianego przez nas wąsika nad górną wargą?
        Wystarczy podczas spozywania wyżej wymienionych ułożyc usta w
        tzw "ryjek" i wsuwać wafle do ust od góry,pozwalając im łagodnie
        zsuwać się po krzywiżnie nosa wprost w przepastne czeluście jamy
        gębowej. Zawarte w pysznych waflach grudki soli delikatnie
        rozpuszczają te niechciane włoski! Działają niczym chemiczna tarka!
        Polecam!
        • marta_i_koty Re: Wafle firmy KUPIEC w kosmetyce 12.09.09, 12:35
          wroblica napisała:

> A wiecie, że pożywne i delikatne wafle ryzowe KUPIEC z dodatkiem
          > grubo mielonej soli pomagają skutecznie pozbyć się tak
          > nielubianego przez nas wąsika nad górną wargą?

Nie tylko wasika - dzieki waflom ryzowym Kupiec raz na zawsze
          skutecznie pozbyłam sie włosów z nóg, pleców, a także z grażyny!!!
    • sun_of_the_beach Re: Wafle firmy KUPIEC w kosmetyce 12.09.09, 23:26
      Dziewczyny, a czy wiecie, że odkąd rozeszła się wiadomośc o właściwościach wafli ryżowych Kupiec, zbankrutowała fabryka tamponów OB?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka