hascofungin 07.10.05, 15:57 Witam pomożcie prosze! Napiszcie prosze co myslicie i kremie SPIRIAL SVR? Jak skuteczny? Jak sie go stosuje czy na noc czy na dzien? Czy zostawia plamy? Czy parzy (podraznia) jak antidrial? Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita78 Re: N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem ! 07.10.05, 16:10 mni nie podraznial, na parzyl, nie zostawial plam ale tez nie pomaga skutecznie. moze jest lekka poprawa ale naprawde nie widze efektu piorunujacego: ( Odpowiedz Link Zgłoś
hascofungin Re: N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem ! 07.10.05, 16:18 a co dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
rita78 Re: N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem ! 08.10.05, 10:01 na razie nie znalazłam nic skutecznego niestety:( spirial mimo ze nie dziala super rewelacyjnie stosuje na dlonie i pod pachy ale efekt jest dosc krotkotrwały :( kiedys zazywalam jakies krople homeopatyczne ( nazwy nie pamietam :( i musze przyznac ze mialam spokoj chyba ze 4 lata. niestety kompletnie nie kojarze jak se nazywaly. Odpowiedz Link Zgłoś
hascofungin Re: N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem ! 08.10.05, 11:54 Prosze przypomnij sobie jak te krople sie nazywaly! Dlaczego przerwalas ich branie? Proooooooosze przypomnij sobie! Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem ! 08.10.05, 19:14 Firma Dr Reckweg, krople R 32. Może o ten produkt homeopatyczny chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rita78 TAK TAK 09.10.05, 11:06 TAK TAK dokladnie te krople!!!!pamietałam ze cos z R było. nie przerwalam zazywania ich tylko skonczylam kuracje i mialam kilka lat spokoju. niestety teraz łapy mam wiecznie mokre.beba dzieki za przypomnienie nazwy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
hascofungin Re: TAK TAK 09.10.05, 11:57 Czyli krople generalnie działają tak? Efekt długo się utrzymuje ale za to po przestaniu działania leku potliwość jest większa niż przed kuracja? Czy dobrze wnioskuje? Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: TAK TAK 09.10.05, 21:01 Moze się zdarzyć tak jak piszesz, ale nie u każdego. Homeopatia ma to do siebie, ze jest nieprzewidywalna, a sporo osób twierdzi, ze to placebo. A ja lubię takie nietrujące placebo :) A moze się tak zdarzyć ( że objawy powrócą ), bo te krople są wieloskladnikowe, kompleksowe. A takie leki homeo nie dzialają tak dobrze, jak indywidualnie dobrany lek do konkretnych objawów. Nawet pocenie się bywa rozne i mozna je opisać na kilkadziesiąt sposobów ( jego modalności ). Odpowiedz Link Zgłoś
hascofungin Re: TAK TAK 10.10.05, 00:17 A co bys mogla polecic? Probowalem antidrial ale strasznie podraznia i po odstawieniu jest gorzej! Moze jakies tabletki lub sam juz nie wiem co? Ten krem o ktory pytam w temacie? Dzienx Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: TAK TAK 10.10.05, 12:06 Bez wizyty u homeodoka to tylko te kropelki. Spróbuj, a nuż pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
rita78 Re: TAK TAK 10.10.05, 15:10 ja te krople bralam kiedy mialam jakies 15 lat bo mialam straszne problemy z mokrymi dlonmi ( az mi skora schodzila ). naprawde ok 4-5 lat rece pocily mi sie slabo pozniej bylo i tak lepiej niz przed leczeniem, teraz mam 27 lat i sadze ze moje obecne problemy nie maja juz tego samego podloza co te z przed 10 lat i trudno mi porownac czy poce sie bardziej bo poce sie inaczej:) teraz klopot to pachy i dlonie Odpowiedz Link Zgłoś
butrageno Re: N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem ! 10.10.05, 17:21 nieskuteczne, podbnie jak homeopatyczne tabletki Abropernol Odpowiedz Link Zgłoś
lidie Re: N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem ! 08.10.05, 12:15 polecam antyprespirant Etiaxil- rowniez do nabycia w aptece. Sprawdzilam na sobie - skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem ! 08.10.05, 15:04 Ja go bardzo lubię. Stosuję jak bezzapachowy dezodorant. Absolutnie nie podrażnia. Zastanawia mnie, po co chcesz go używać w nocy... Przy dużym wysiłku jego skuteczność jednak trochę zawodzi. Ale generalnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a p.s. 08.10.05, 15:07 duży wysiłek - mam na myśli np. uprawianie sportu dobry dla dłoni, ale jako deo też tak mi sie przypomniało, że picie naparu z szałwi poleca się na problemy z nadpotliwością, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hascofungin Re: N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem ! 11.10.05, 08:41 Jak sie stosuje w ogole te krople R32? Pije sie je czy wciera w wybrane miejsca nadmiernie sie pocące? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś