Dodaj do ulubionych

N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem !

07.10.05, 15:57
Witam pomożcie prosze!
Napiszcie prosze co myslicie i kremie SPIRIAL SVR?
Jak skuteczny?
Jak sie go stosuje czy na noc czy na dzien?
Czy zostawia plamy?
Czy parzy (podraznia) jak antidrial?

Dziekuje!
Obserwuj wątek
    • rita78 Re: N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem ! 07.10.05, 16:10
      mni nie podraznial, na parzyl, nie zostawial plam ale tez nie pomaga
      skutecznie. moze jest lekka poprawa ale naprawde nie widze efektu piorunujacego:
      (
      • hascofungin Re: N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem ! 07.10.05, 16:18
        a co dziala?
        • rita78 Re: N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem ! 08.10.05, 10:01
          na razie nie znalazłam nic skutecznego niestety:(
          spirial mimo ze nie dziala super rewelacyjnie stosuje na dlonie i pod pachy ale
          efekt jest dosc krotkotrwały :(
          kiedys zazywalam jakies krople homeopatyczne ( nazwy nie pamietam :( i musze
          przyznac ze mialam spokoj chyba ze 4 lata. niestety kompletnie nie kojarze jak
          se nazywaly.
          • hascofungin Re: N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem ! 08.10.05, 11:54
            Prosze przypomnij sobie jak te krople sie nazywaly!
            Dlaczego przerwalas ich branie?
            Proooooooosze przypomnij sobie!

Dziekuje
            • beba2 Re: N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem ! 08.10.05, 19:14
              Firma Dr Reckweg, krople R 32. Może o ten produkt homeopatyczny chodzi.
              • rita78 TAK TAK 09.10.05, 11:06
                TAK TAK dokladnie te krople!!!!pamietałam ze cos z R było. nie przerwalam
                zazywania ich tylko skonczylam kuracje i mialam kilka lat spokoju. niestety
                teraz łapy mam wiecznie mokre.beba dzieki za przypomnienie nazwy!:)
                • hascofungin Re: TAK TAK 09.10.05, 11:57
                  Czyli krople generalnie działają tak? Efekt długo się utrzymuje ale za to po
                  przestaniu działania leku potliwość jest większa niż przed kuracja? Czy dobrze
                  wnioskuje?
                  • beba2 Re: TAK TAK 09.10.05, 21:01
                    Moze się zdarzyć tak jak piszesz, ale nie u każdego. Homeopatia ma to do
                    siebie, ze jest nieprzewidywalna, a sporo osób twierdzi, ze to placebo. A ja
                    lubię takie nietrujące placebo :)
                    A moze się tak zdarzyć ( że objawy powrócą ), bo te krople są wieloskladnikowe,
                    kompleksowe. A takie leki homeo nie dzialają tak dobrze, jak indywidualnie
                    dobrany lek do konkretnych objawów. Nawet pocenie się bywa rozne i mozna je
                    opisać na kilkadziesiąt sposobów ( jego modalności ).
                    • hascofungin Re: TAK TAK 10.10.05, 00:17
                      A co bys mogla polecic?
                      Probowalem antidrial ale strasznie podraznia i po odstawieniu jest gorzej!
                      Moze jakies tabletki lub sam juz nie wiem co? Ten krem o ktory pytam w temacie?

Dzienx
                      • beba2 Re: TAK TAK 10.10.05, 12:06
                        Bez wizyty u homeodoka to tylko te kropelki. Spróbuj, a nuż pomogą.
                      • rita78 Re: TAK TAK 10.10.05, 15:10
                        ja te krople bralam kiedy mialam jakies 15 lat bo mialam straszne problemy z
                        mokrymi dlonmi ( az mi skora schodzila ). naprawde ok 4-5 lat rece pocily mi
                        sie slabo pozniej bylo i tak lepiej niz przed leczeniem, teraz mam 27 lat i
                        sadze ze moje obecne problemy nie maja juz tego samego podloza co te z przed 10
                        lat i trudno mi porownac czy poce sie bardziej bo poce sie inaczej:) teraz
                        klopot to pachy i dlonie
              • butrageno Re: N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem ! 10.10.05, 17:21
                nieskuteczne, podbnie jak homeopatyczne tabletki Abropernol
    • lidie Re: N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem ! 08.10.05, 12:15
      polecam antyprespirant Etiaxil- rowniez do nabycia w aptece. Sprawdzilam na
      sobie - skuteczny
    • blue_a Re: N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem ! 08.10.05, 15:04
      Ja go bardzo lubię.
      Stosuję jak bezzapachowy dezodorant.
      Absolutnie nie podrażnia.

Zastanawia mnie, po co chcesz go używać w nocy...

Przy dużym wysiłku jego skuteczność jednak trochę zawodzi.
      Ale generalnie polecam.
      • blue_a p.s. 08.10.05, 15:07
        duży wysiłek - mam na myśli np. uprawianie sportu

dobry dla dłoni, ale jako deo też

tak mi sie przypomniało, że picie naparu z szałwi poleca się na problemy z
        nadpotliwością, pozdr.
    • hascofungin Re: N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem ! 11.10.05, 08:41
      Jak sie stosuje w ogole te krople R32? Pije sie je czy wciera w wybrane miejsca
      nadmiernie sie pocące?

Dziekuje
      • rita78 Re: N A D P O T L I W O Ś Ć ! Spirial SVR Krem ! 11.10.05, 15:02
        pije
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka