Gość: Ala IP: *.anonymizer.com 29.06.01, 09:49 Czy ktos z was zetkna sie z tym zjawiskiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: Transseksualizm IP: *.sosnowiec.pik-net.pl 18.04.02, 20:15 tak, zetknąłem się ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Transseksualizm IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 00:36 To jest forum (wbrew pozorom) o chorobach. Jak masz problem z transsexualizmem to szukaj porad na innych forach (nie wyrzucam cie, tylko radze). Odpowiedz Link Zgłoś
been Re: Transseksualizm 14.05.02, 19:46 Gość portalu: Gosc napisał(a): > To jest forum (wbrew pozorom) o chorobach. Jak masz problem z transsexualizmem > to szukaj porad na innych forach (nie wyrzucam cie, tylko radze). a transeksualizm to nie choroba ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jar Re: Transseksualizm IP: *.id.pl 16.05.02, 09:53 > Gość portalu: Gosc napisał(a): > > > To jest forum (wbrew pozorom) o chorobach. Jak masz problem z transsexuali > zmem > > to szukaj porad na innych forach (nie wyrzucam cie, tylko radze). > > a transeksualizm to nie choroba ?? nie, to nie choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też ala Re: Transseksualizm IP: *.polkomtel.com.pl 19.04.02, 15:41 Może napiszesz co chcesz wiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Transseksualizm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.02, 22:50 Ja mam sąsiada transa. Kiedyś była Natalia, teraz jest Jimmy. Pełna powaga ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfurca Re: Transseksualizm IP: 213.25.164.* 26.05.02, 22:47 Gość portalu: Hollow napisał(a): > Ja mam sąsiada transa. Kiedyś była Natalia, teraz jest Jimmy. Pełna powaga ! jimmy, znam ... w porzadeczku koles z wroclawia Odpowiedz Link Zgłoś